• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

06_hb06 Şehir hastanesine gidiyorum şuan doktorumdan çok memnunum nasip olursa dogumumda orda olcak 🌸

Bende 33+1 eşyaları yıkadım ütüledim çoktan bi hastane çantamız kaldı

OguzMoms artık yavaştan sıra bize geliyor bakalm allahm bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🤲

Aynı zamanlarda doğum yapacağız ilk doğumum ağustosta oldu pek kısa kollu giydirmedim buralarda havalar erken soguyor ben e bebekten 6 tane zıbın aldım 2 yenidoğan kisa kollu diğerleri 3 ay 1 tane uzun kollu 3 tane de kısa kollu aldim ama zıbin hangi ay kaçar tane kisa kollu mu uzun kollu mu bilemiyorum 2 li alt üst takım alamam lazım uzun kollu mu kısa kollu mu kaç ader hic bisey bilmiyorum arayi bu kadar uzatınca insan unutuyormus ama neler aldıniz kaç ay kaç tane fikir verebilir misini?

dogurangaplumba Ben Bursa’da yaşıyorum burası yazın aşırı sıcak oluyor 6 tane yenidoğan uzun kol zıbın aldım bikac tanede yenidoğan tulum 5 li hastane seti aldım 4-5 tane diğerlerinin çoğunu yazlık askılı kısa kollu 1-3 ay aldim

OguzMoms Aramızda pek bisey yokmuş bende balikesirdeyim 🙈 0-3 ay kısa kollu zıbın alayim o zaman 6 tane 4 tane uzun kollu takım alayım 0-3 ay 5 tane de 0-3 ay kisa kollu alayim 3-6 ay olanlardan var biraz ilk kizimdan kalma onları büyüdükçe mi tamamlayayım birde ben anne bebek çantası almadım ya onu bayram sonra kontrolüm var o zaman mi alsam ki benim tek eksiğim zıbın tulum takım diğerleri var

Kurutma makinesi kullandınız mı? Çekme yapiyor mu?

OguzMoms ben de 31 oldum erken doğum riskimiz de var o yüzden yıkadım eşyaları ütüleme işi kaldı. Bu sırada bi kaç eksiğim kaldı onlar da gelince çantayı hazır etmek istiyorum hazırlamadıkça stres oldu bana çanta 😂 ve 1-2 hafta bile fark ediyor 2 hafta önce camları sildim dip bucak yaptım şimdi hiç halim yok

OguzMoms ben daha hastane çıkışını yaptırmadım 🙄 çanta falan hiç bişe yok meydanda bayramdan sonra yapacaz inşallah

Bctldem ilk önce havalansın kendileri kurusun diye astım ben baktım cok hav oldu her yer yarım saatte kurutmaya attım bi şey fark etmedi bence bundan sonra kurutmaya atarım. Bebek kıyafetleri %100 pamuk oldugu icin çok havlanıyor

btytgy ben o temizliğe cuma basladim hergün 1 oda temizliyorum yarına oturma odam salı gününe balkonum kaldı çarşamba günü de perdeleri yıkadım mı tamamdır 🤣🤣 ben çantayı 35. 36. Haftada hazırlarım diyorum ya kullandıgim diğer uygulamada hamilelik çizelgesi var orda 35. 36. Haftada çanta hazırlığı yazıyo onu dinlerim heralde 🤣🤣

OguzMoms bende 30. Haftada başladım yıkamaya kuruması ütüsü dolap düzeni derken 1 Haftaya zar zor bitirdim. Utu yapmaktan parmaklarim artık acımış şişmiş hemen hamlık yaşadım zor oluyormuş ya🙈 bu ay da kendi eksiklerimi alıp doğum çantası hazirlarim