Nurela3440 Amiiin inşallah 🌸
Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂
ebruliii96 Rabbim isimizi kolaylaştırsin inşallah 🌸
OguzMoms 30+3 teyiz hiç bişey yapmadım daha eksiklerimiz bile çok 🤣🤣
OguzMoms Allah kolaylık versin ben şuan kimse gelemsin gitmesin diye dua ediyorum enerjim çekilde 4 haftada resmen bir de arada ağrım oluyor inşallah sağlıkla kavuşuruz ama geçe bırakmayın bence git gide ağırlaşıyor çünkü
Bende 33+1 eşyaları yıkadım ütüledim çoktan bi hastane çantamız kaldı
dogurangaplumba Yaa tamamla kız ne kaldı şunun surasinda 🤭
Edanur1210 Ne güzel zor olanı halletmissin 🥰
Aynı zamanlarda doğum yapacağız ilk doğumum ağustosta oldu pek kısa kollu giydirmedim buralarda havalar erken soguyor ben e bebekten 6 tane zıbın aldım 2 yenidoğan kisa kollu diğerleri 3 ay 1 tane uzun kollu 3 tane de kısa kollu aldim ama zıbin hangi ay kaçar tane kisa kollu mu uzun kollu mu bilemiyorum 2 li alt üst takım alamam lazım uzun kollu mu kısa kollu mu kaç ader hic bisey bilmiyorum arayi bu kadar uzatınca insan unutuyormus ama neler aldıniz kaç ay kaç tane fikir verebilir misini?
OguzMoms ama neyi ne kadar alcam nasıl alcam kestiremiyorum hiç 2. Dogumum ve ilki kadar cahilim 😭
dogurangaplumba Ben Bursa’da yaşıyorum burası yazın aşırı sıcak oluyor 6 tane yenidoğan uzun kol zıbın aldım bikac tanede yenidoğan tulum 5 li hastane seti aldım 4-5 tane diğerlerinin çoğunu yazlık askılı kısa kollu 1-3 ay aldim
dogurangaplumba İnan bende öyle 🤭
OguzMoms Aramızda pek bisey yokmuş bende balikesirdeyim 🙈 0-3 ay kısa kollu zıbın alayim o zaman 6 tane 4 tane uzun kollu takım alayım 0-3 ay 5 tane de 0-3 ay kisa kollu alayim 3-6 ay olanlardan var biraz ilk kizimdan kalma onları büyüdükçe mi tamamlayayım birde ben anne bebek çantası almadım ya onu bayram sonra kontrolüm var o zaman mi alsam ki benim tek eksiğim zıbın tulum takım diğerleri var
Kurutma makinesi kullandınız mı? Çekme yapiyor mu?