• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

OguzMoms evet benimde ailem uzakta benimde kimse yok eşim asker personeli hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Allahimm

marsuk34 Benim ilk doğumum anı olmuştu o yuzden birazda hazırlamak istiyorum ilk bebeğimde 28.haftada yıkamıstim 32 de çantası hazırdı 36 dada doğdu zaten 🤭

svncgldgn Bende öyle yapicam sanırım bu hafta iftara 3 gün misafirim var haftasonu anca yapabilirim 🙂

OguzMoms Allah kolaylık versin ben şuan kimse gelemsin gitmesin diye dua ediyorum enerjim çekilde 4 haftada resmen bir de arada ağrım oluyor inşallah sağlıkla kavuşuruz ama geçe bırakmayın bence git gide ağırlaşıyor çünkü

06_hb06 Şehir hastanesine gidiyorum şuan doktorumdan çok memnunum nasip olursa dogumumda orda olcak 🌸

Bende 33+1 eşyaları yıkadım ütüledim çoktan bi hastane çantamız kaldı

OguzMoms artık yavaştan sıra bize geliyor bakalm allahm bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🤲

Aynı zamanlarda doğum yapacağız ilk doğumum ağustosta oldu pek kısa kollu giydirmedim buralarda havalar erken soguyor ben e bebekten 6 tane zıbın aldım 2 yenidoğan kisa kollu diğerleri 3 ay 1 tane uzun kollu 3 tane de kısa kollu aldim ama zıbin hangi ay kaçar tane kisa kollu mu uzun kollu mu bilemiyorum 2 li alt üst takım alamam lazım uzun kollu mu kısa kollu mu kaç ader hic bisey bilmiyorum arayi bu kadar uzatınca insan unutuyormus ama neler aldıniz kaç ay kaç tane fikir verebilir misini?