• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

OguzMoms bizimde Haziran doğumu şuan 28 e gireceğiz 30 da yıkayacağım bayramdan sonra inşallah erken değil bence 31/0 . Haftalar ancak sona bırakmamak gerek

Spgrr Benimde annem öyle ne kuduruyon dur bı diyo ama ben biraz garanti iyim galiba bu hafta hep iftar davetlerim var inşallah haftasonu halledebilirim 🤭

mrsckmkc En güzelini yapmışsın cnm benimde herşeyim hazır bı yıkayıp cantalamasi kaldı işte 🙂

OguzMoms ilk doğumunuzu nerde yaptınız yine şehir hastanesinde mi ? İlk doğumum olacak bende bursadayım ama bir çok farklı şeyler duyuyorum. Özele meyillendim biraz ama para da vermek istemiyorum

Bu posttan sonra oturdum ve bütün eksiklerimi aldım şuan gözüme çarpan bir eksik yok bez sampuan vs dışinda benim kendi ihtiyaçlarım kaldı pijama doguma gireceğim elbise gögüs pedi ve pomba kaldı sadece bebişi tamamladım çok sükür ama hastane çantasını mayısta hazırlarım😅

Fatmac İlk doğumum evet özeldeydi New Esentepede yapmıştım ama inanın bana her gittiğimde doktoru en az 30 dk bekliyodum. Şuan devlete gitmeme rağmen randevu saatimden önce bile gitsem nerdeyse hiç beklemeden randevumda girebiliyorum doktorumda çok kibar 3 tane akrabam orda doğum yaptı hepsi özelden farksızdı dedi şuan gerçektende öyle nasip olursa dogumumuda orda yapicam

OguzMoms 29+6 oldum 30 mayıs sezeryan olacak eşyaları erken doğum riskim var diye 25. Haftada yıkadım bayramda çantamı hazırlayacağım kapı süsü yastık hediyeliklerm gelmedi onları bekliyorum

Fatmac Murat Afşin Turhan’a gidiyorum çok memnunum

OguzMoms
          Yarın 31 haftalık olacağım bugün son hazırlıkları da yapıp çantayı hazırladım iyi ki hazırlamışım geçen haftalarda o kıyafetleri yıkamak ütülemek belimi o kadar ağrıttı ki ağırlaşmadan yapılması lazım bence kenarda dursun ekmek istemiyor su istemiyor gün geçtikçe insanın gözü kesmiyor