zhdcck ben kızıma tek isim koydum iyiki tek isimmiş zorlanmasın uğraşmasın istedim ahsen koydum son aya kadar bulamadım isim son ay bulduk içimize sindi koyduk bi kenarda tutun ismi bakmaya devam edin hala mihrada kalırsanız koyarsınız yoksa başka bir isim kafanızı yormayın stres olmayın

zhdcck bence Mihra çok güzel isimmiş hiç duymamıştım ama çok beğendim🧡

zhdcck bir kaç tane isim var aklınızda belli. Üç taneye düşürün mesela doğduğunda bebeğinizin yüzüne bakıp içinizden hangisi geçiyorsa onu koyabilirsiniz

sanem678 evet haklısın insanlar hep konuşur mihra değil alya desem ona da kulp bulurlar o yüzden hangisini istiyorsak onu koyacağız artık.. Mirza ismi de çok güzelmiş işte insanlara beğendirmeye çalışıyoruz ne yazık ki . Ayda yılda bir görecek insanlar için kafaya takmamak lazım büyükler de çocuklarının kararına saygı duymayı öğrenmesi gerek 🤷🏼‍♀️

Sweety11 ay benim çevrem kötü galiba 😂 ne güzel keşke bana da herkes çok güzelmiş vs deseydi 😂 adıyla yaşasın evladınız inşallah hep iyi insanlar çıkar karşısına yavrularımızın..

zhdcck sakın kimseyi dinleme ben son ana kadar koymadım düşündüğüm isimler kötü gelmeye başladı kızım defne dedi onu düşündük koyduk sonra kimlik cikacagi fun baska bi isme karar verdik ve koyduk kimlik. Cikti asla icime sinmiyor son ana koyma sakin ve birilerini dinleme herkes bise diyor ve yorumlar aklini bulandiriyo benden soylemesi mihra koydum bende kizima büyük kızım yüsra saliha ikinci kızım aysima mihra bende keske defne olsaydi kızım istemisti diye diye kendimi yedim kac gunsur degistirmeyi bile düşündüm 🥹🥹

zhdcck aynı isim aynı kararsizliktsyim şuanda iki isim istemiyorum oğlumun adı mert kızım olucak mihra beğendik ama soy isim Polat ikisi çok mu sert oldu bilmiyorum kimi beğeniyor kimi beğenmiyor başka bir isimde bulamadım bu defa geç karar vermiyim tam içime sindi diyorum ki terazi burcunda verdiği kararsizlikla ben yine vazgeçiyorum🤭sonunda ne olcak merak ediyorum valla

bende herkese sormakla büyük hata ettim. her kafadan bi ses çıktı isimden soğuttular. doğuma kadar 100 tane isim saydım eşime ama beğendiremedim. doğdu koyduk ismini ama malesef hala içime sinmiyor kızım 1 yaşına girecek hala isim düşünüyorum.. bende 2 isim saçma buluyordum ama isim bir kere insanın içine sinmeyince hep kafada bir soru işareti kalıyor. karışmak istemem tabi sizin fikriniz ama bence kesinlikle 2 isim koyun 1 tanesi çok kullanılan popüler bir isim olsun Duru gibi Ada gibi. En azından içinize sinmezse ikinci ismiyle seslenirsiniz. sonra dan isim ekletmek çok zor

zhdcck ayy bana da aynısı oldu. Ben daha hamile kalmadan önce aslan olsun dedik çokta beğendik. Sonra cinsiyeti öğrendik erkekti zaten isim belliydi. Kayınvalidemlere söyledik. Kayın pederim hemen daha erken durun ne ismi bilmem ne söylendi. Hayır sana ne biz beğenmişiz taa ne zamandan belliydi illa son dakika mı koymak lazım. Eski kafa anam işte değiştiremezsin.

zhdcck aynısı bana da dediler . 36 haftalık hamileyim. Annem kardeşlerim anneannem kimse beğenmedi ama bizim içimize çok sindi. O yüzden nasipse Mihra İnci koyacağız. Çok güzel isim bence mihra. Kabada olduğunj düşünmüyorum. O yüzden takılmayın, sizin çocuğunuz olacak🧿✨🙏🏻😍

Mihra çok güzel bi isim bence. Kızım olaa koyardım. Ama milletin lafını dinlememek gerekiyor. Biz Ateş koyacağız. Herkes bi şey dedi ama eşim cevaplarını veriyo Allahtan 😅😅

Filizsz evet o içine sinmeme durumunu yaşamamak için ben de iyiyice karar vermek istiyorum kendimi ikna edersem en azından başkasının dediğine bakmam diyorum. Bu arada kızlarınızın isimleri çok uyumlu olmuş hoş duruyor birlikte duyunca 🥰

Cennet-polat evet ben de söylemesi sert geliyor ondan tereddüt etmiştim ama sizin soyadıyla sürekli seslenilmeyecek aslında ismi sevdiyseniz çok düşünmeyin düşündükçe daha çok kararsız oluyo insan hala isimlere bakıyorum ama gönlüm Mihra diyor 🤷🏼‍♀️

tazeanne23 evet ya her kafadan bir ses zaten annem hiçbir seyi beğenmez bir sey alırız rengi söyle olsa daha mı iyi olurdu der isimde de aynı seyi yaptı yakınlardan böyle beğenmeyen olunca artık iyice kafa karışıyor. İki sim istemiyorduk aslında ben de 2 isim mi koysak demeye basladım eşime 😅 o pek istemiyor ama

zhdcck yiğenimin ismi mihra ve çok güzel çok neşeli sevimli hayat dolu bir bebek başka bir mihra adında bebek tanıyorum o da çok hayat dolu bence isim kişinin huyuna sirayet ediyor ve mihra çok pozitif bir isim

busrozntp evet nedense aileler siz beğendiyseniz güzel isim biz de beğendik demek yerine beğenmemeyi tercih ediyorlar 🤷🏼‍♀️bu arada İnci ismini çok beğeniyorum ikisi de güzel uymuş Mihra İnci 🥰

Merve_anne42 yaa maşallah Rabbim neşelerini daim etsin 🥰 bu yönden bakınca evet haklısınız aslında ismin enerjisi çok önemli

Ayy hanımlar hepinize çok teşekkür ederim 🥰 sizle paylaşmak iyi geldi bana cidden az çok kararımı verdim sanırım 🫶🏻