• Gebelik
  • 36. Hafta Karın Çevresi Geriliği

Annecibebe dediğim gibi aynı bu haftalarda birşeyler oluyor benimde perşembe veya cuma alacak sanırım

Leylayz 36. Haftada banada 2600 biraz küçük dediler 38+6 da doğum yaptım 3160 olarak doğdu gayet sağlıklı şükür içiniz rahat olsun.

Instauser 40 haftayı beklemez derken, kendi mi erken doğar, yoksa suni sancı ile doğumu başlatırız gibi mi konuştu

isum kendi erken doğar dedi. Yarın 38 oluyorum zaten. O yüzden problem değilmiş :)

• isum bunu yanıtladı.

isum ayy yok ikinci olduğu için sezaryan ile doğdu 😄

• isum bunu yanıtladı.

Benim bebiş de öyle. 35+5 Te gittim en son 2550ydi kilosu. ultrasonda bir eğri var ortalama değerleri alt üst sınırı gösteriyor, benimki orta ve altın arasında. Yani kilosu az evet ama doktor normal görüyor, boyu zaten 49 cm çıktı, ince uzun bir kız olacak dedi, benim ilk kızım da öyle zayıf ve uzun. Eşim ve ben de 2500 civarı doğmuşuz , yani diğer muayene bulguları iyiyse genetiktir muhtemelen. Ben de 38+2 de sezaryen olacağım inşallah, ayın 27 sinde

Guleroz ayy inşaAllah yarın gideceğim tekrar duruma göre ya ameliyata alacaz dediler yada bilmiyorum başka ne olaçak

Annecibebe bende şimdiye kadar 4 Dr gittim sabah başka Dr girdim öğlen başka Dr girdim ikiside devletin Dr öğleden sonra ki suyun biraz fazla dede sabah ki herşey yolunda sıkıntı yok dedi. 35. Haftada napacağımı şaşırdım. Canım sıkıldı

Elsa2019 günlerimiz aynıymış. Banada 29 una gün verdi alalım diye. Eşime iş yerinden izin vermiyorlar nisanın ilk haftası olur mu acaba dedim yok olmaz riskli olur dedi. Eşimin yanında çalışan 31 marta kadar izinli tek çalışıyor devlet hastanesinde oda izin veremeyiz diyolar bilmiyırum nasıl olursa sadece nisanın 2 veya 3 olbun dedik yok riskli olur dedi

Seac benim ikinci sezaryen olunca 39. Haftayı beklemeye gerek yok 26 ya da 27 si olsun dedi. Sizin ilk mi? İlkse bekleyebiliyormuş ama her doktorun görüşü farklı oluyor

• Seac bunu yanıtladı.
                    • Seac bunu beğendi.

Elsa2019 yok benimde 2. İlk çocuğumda 41+1 de almışlardı. Neden acaba 2. De beklemiyolar. Yani iki üç gün beklemenin bi sıkıntısı olur mu ki

Seac
                      Hepsi farklı bir şey diyor bi an önce sağlıklı doğsun diye bakıyorsun sonra anne karnı da olsa cidden şüphe bırakıyor hep bebeğin sağlığı .

Instauser 35+3 deyiz karın çevresi bir hafta geri dedi ve bu hafta aşırı derece başım ağrıdı midem yandı buna mı bağlıdır doktorum bununla ilgili birşey demedi önemli birşeymi bu acaba?

Edapolat tansiyon şüphesi olablrbu doktorun dediğine gore tansiyon varsa bebek gelişemiyormus ya aklima o geldi

Leylayz benimde öyle oldu 35 ye kontrole gittim gebelik zehirlenmesi çıktı yüksek tansiyon on gündür hastanede yatıyorum 36+4 üm yarın sezaryene giricem bebeğimin kilo alımı durdu 2500-2600dediler