Annecibebe bu sebeple mi, ne garip ya
36. Hafta Karın Çevresi Geriliği
isum
anlamıyorum geçen hafta devlete gittim iyi her şeyi dedi bugün kendi doktorum böyle diyor acaba bayram iznine çıkacak bunlarda bilerek mi erkene alıyorlar küçük kalmış diyor bana .
Annecibebe şüphelerinizde çok haklı olabilirsiniz, siz yine devletw görünün, ben 1 hafta sonraya randevu aldım devlete, onunda görüşünü almak istiyorum
isum
Şöyle bi foruma bakayım dedim bu konudan dertlenen çok var birde 36 . Hafta hep
- Düzenlendi
isum banada öyle gibi geldi. Küçük bebeklerde normal doğuyor sonuçta. Ama tabi uzman onlar olduğu için bir bildikleri var deyip güvenmek zorunda kalıyoruz. bende emin olmak için bir başka doktorda görsün diye bugün için devlete randevu aldım. Saat 16:30 da randevum var bakalım ne dicek.
isum tabiki haber veririm 🌸
isum canım ben doktora gittim. Buda aynısını söyledi göbeği küçükmüş ama illa sezaryen olcak diye bir durum yok. 40 haftayı beklemez daha erken doğar dedi. Daha sık kontrole gelmeniz gerekiyor. Baş ağrısı, aşırı mide yanması, gözde nokta uçuşması gibi şeyler olursa hemen doktora gitmeniz gerekiyor dedi.
Annecibebe dediğim gibi aynı bu haftalarda birşeyler oluyor benimde perşembe veya cuma alacak sanırım
Leylayz
Sizinkinin kilosu kaçtı acaba ?
isum kendi erken doğar dedi. Yarın 38 oluyorum zaten. O yüzden problem değilmiş :)
Benim bebiş de öyle. 35+5 Te gittim en son 2550ydi kilosu. ultrasonda bir eğri var ortalama değerleri alt üst sınırı gösteriyor, benimki orta ve altın arasında. Yani kilosu az evet ama doktor normal görüyor, boyu zaten 49 cm çıktı, ince uzun bir kız olacak dedi, benim ilk kızım da öyle zayıf ve uzun. Eşim ve ben de 2500 civarı doğmuşuz , yani diğer muayene bulguları iyiyse genetiktir muhtemelen. Ben de 38+2 de sezaryen olacağım inşallah, ayın 27 sinde
Annecibebe benim 36 haftada 2550 diyorlar