1sadeturkahvesii Leylayz benimde öyle oldu 35 ye kontrole gittim gebelik zehirlenmesi çıktı yüksek tansiyon on gündür hastanede yatıyorum 36+4 üm yarın sezaryene giricem bebeğimin kilo alımı durdu 2500-2600dediler
Annecibebe 1sadeturkahvesii Bende 36 haftadayım 2300 de gelişimi durmuş bebeğimin yarın sezeryanla alıcaklar .
1sadeturkahvesii Edapolat lütfen ihmal etmeyin korkutmak için değil uyarmak için söylüyorum ben belirtisiz şekilde gebelik zehirlenmesi geçiriyorum şuan ama doktorum hep bu belirtileri saydı bana yani yüksek tansiyon da eşlik ediyor bu duruma o yüzden
Ardensmami 1sadeturkahvesii belirtisiz şekilde nasıl oldu yani doktor usgdemi anladı zehirlenmeyii nasıl tanı kondu
Ardensmami Instauser gözde uçuşma için daha detaylı bilgi verdimi 37+0 ımda geçen uçuşma yaşadım bir tedirgin oldum
1sadeturkahvesii Ardensmami ilk nstye girdim orada tansiyon ölçülüyor ya benim üç kere ölçtüler 15/11 çıktı dinlenmiş olmama rağmen sonra hemen tahlillerim yapıldı yatışım oldu 24 saatlik idrar topladık protein yüksek geldi tanı böyle konuldu. Tansiyonlarım zaten yüksel gidiyordu ama baş ağrım va hiç belirtim yoktu yani
Ardensmami 1sadeturkahvesii çok geçmiş olsun tekrardan inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🫶 gözde uçuşmayı süreklimi yaşiyordun peki düzenlimi oyle bir kerelikmi
1sadeturkahvesii Ardensmami teşekkür ederim amin hepimiz inşallah 🙏🏻 düzenli değildi ama bir kerelikte değildi yani olup geçiyordu kısa süreli birde uykudan kalkınca mesela tek elim şiş oluyordu ve parmak eklemlerim acıyordu zor kıvrılıyodu o kadar
tgc_gzm2018 isum sizin doktor saçmalamış bende 36 da 2900 du yani o kadar geri bı durum yok ki bide hafta bir gidiyorz yani alsa alsa ne kadar alçak kilo bir ay da olsa tamam
isum Elsa2019 ya işin ilginç yanı, annem 5 kiloya yakın bebekler doğurdu hep, kaynanamda ufak bebek doğurmamış, bizimkide 49 cm bu arada, yani babasıda çok uzun değil öyle normal 176, ben 163, bakalım artık hayırlısı
Instauser Edapolat canım ona bağlı olabilir. İmkanın varsa doktora git bir baktır. Benim devlet hastanesinde gittiğim doktor özellikle bu üç belirtiyi söyledi.