seydd25 merve_3807 İnşallah 🌸 Ağrılar elbette olucaktır bize güzel düşünüp olabildiğince moralimizi yüksek tutmaya çalışmak kalıyor geriye 😌
merve_3807 seydd25 kesinlikle işte insan korkuyor yine de ilk doğumum 36 haftalık oldu bu zamanında doğsa diyorum
Azra8Engin ummanela yeni yeni başlıyor bende. Hareketsiz kalma. Uzun süre yatma hareket halinde ol. Umarım iyi gelir 😒💐
seydd25 ElaEge Ay evet ilk zamanlarda banada öyle olmuştu şimdide geçmiyor gibi geliyor merakla bekliyorum🙈🥲
Heisenbergk_13 Cicekkk35 Sezeryan olmasına doktor mu karar verdi ? 28. Haftadan nasıl belirlendi doğumunun nasıl olacağı ? Beni de bilgilendirir misiniz ?
Duygu-ust seydd25 29.hafta oldu serklajlı olduğum için geçen her güne şükür ediyorum inşallah sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz ☺️
seydd25 YldrmNUR Malesef benim içinde öyle 🥹 ama sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz gerisi önemli değil 🙈
seydd25 elifincennetkusu Benim de ilk bu süreçte en ama en önemli şey kendini pskolojik olarak daha rahat hissettirebilmekmiş ve olumsuz düşünmemek ne kadar yapabilirsek o kadar iyi gibi 😅 inşallah kolay geçer doğumun 🙏
SakinaG Betren 29+5 ayni durumdayim( bilgisayar onu calisiyorum cok oturuyorum acaba ondan mi diyorum( siz de cok oturuyorumusunuz? nste girmedim ama, 2 gun sonra kontrolum var acaba doktor sokar mi😓
Betren SakinaG hic oturan biri değildim aksine banada hep kendimi yordugum için olduğunu söylüyorlar 2 gundur kesintisiz yatiyorum bide kesinlikleikle doktorunuza söyleyin magnezyum yazsin 2 gün oldu ama ümit ediyorum iyi gelir inşallah bi kac kişiden oyle duydum
cihangirgozde 29+4 uyuyamıyorum imdat :( uyumak için neler yapıyorsunuz aslaaa rahat edemiyorum benn :((
seydd25 cihangirgozde Ayaklarınızın arasına yastık alın bi nebze rahat uyumanızı sağlar belki yada hamile yastığı başka önerisi olan varsa bu konu da aydınlatsın bizi lütfen 😅
Boncukk123 cihangirgozde 28+5 aynı şekilde canım dün gece 2.5 du saat biraz daldım tuvalete kalkıyorum zaten sürekli sonra uykum kaçtı kaç defa daha gittim yattım kalktım saat 6-6.30 oldu yok uyuyamıyorum 7.30 da kalktım zaten 🥹