Heisenbergk_13 Cicekkk35 Sezeryan olmasına doktor mu karar verdi ? 28. Haftadan nasıl belirlendi doğumunun nasıl olacağı ? Beni de bilgilendirir misiniz ?
merve_3807 seydd25 kesinlikle işte insan korkuyor yine de ilk doğumum 36 haftalık oldu bu zamanında doğsa diyorum
Duygu-ust seydd25 29.hafta oldu serklajlı olduğum için geçen her güne şükür ediyorum inşallah sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz ☺️
seydd25 YldrmNUR Malesef benim içinde öyle 🥹 ama sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz gerisi önemli değil 🙈
seydd25 elifincennetkusu Benim de ilk bu süreçte en ama en önemli şey kendini pskolojik olarak daha rahat hissettirebilmekmiş ve olumsuz düşünmemek ne kadar yapabilirsek o kadar iyi gibi 😅 inşallah kolay geçer doğumun 🙏
SakinaG Betren 29+5 ayni durumdayim( bilgisayar onu calisiyorum cok oturuyorum acaba ondan mi diyorum( siz de cok oturuyorumusunuz? nste girmedim ama, 2 gun sonra kontrolum var acaba doktor sokar mi😓
Betren SakinaG hic oturan biri değildim aksine banada hep kendimi yordugum için olduğunu söylüyorlar 2 gundur kesintisiz yatiyorum bide kesinlikleikle doktorunuza söyleyin magnezyum yazsin 2 gün oldu ama ümit ediyorum iyi gelir inşallah bi kac kişiden oyle duydum
cihangirgozde 29+4 uyuyamıyorum imdat :( uyumak için neler yapıyorsunuz aslaaa rahat edemiyorum benn :((
seydd25 cihangirgozde Ayaklarınızın arasına yastık alın bi nebze rahat uyumanızı sağlar belki yada hamile yastığı başka önerisi olan varsa bu konu da aydınlatsın bizi lütfen 😅
Boncukk123 cihangirgozde 28+5 aynı şekilde canım dün gece 2.5 du saat biraz daldım tuvalete kalkıyorum zaten sürekli sonra uykum kaçtı kaç defa daha gittim yattım kalktım saat 6-6.30 oldu yok uyuyamıyorum 7.30 da kalktım zaten 🥹
seydd25 OguzMoms Bol miktarda demir içerdiği için düzenli kullanımda kansızlığa iyi geliyor hatta azalıyor tabi siz bilirsiniz araştırın yinede isterseniz 😌