seydd25 maviiiss Aaa 1 gün varmış aramızda 😅 bende bir ara öyle hissediyordum ama sonrasında geçti bazen öyle olabiliyor normal diye biliyorum ama için rahat etmicekse doktoruna bir danış 😌
Azra8Engin seydd25 30+4 mayıs başı görünüyor ama bu kız içime sığamıyor nisanda gelecek gibi hissediyorum 😍
btytgy seydd25 26+2 olduk kızımla 🌸 aslında haziran başı görünüyor ama diyabet olduıgum için doktor 2 hafta önden gelebilir dedi mayıs ortasından itibaren beklicez artık şimdiden çok heyecanlı🥹
seydd25 btytgy Kolaylıkla ve sağlıklı gelsin inşallah minik prenses ☺️ ah sormayın hem heyecan , hem tatlı telaşlar alışverişler 🥲 Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲
OguzMoms seydd25 25+4 olduk bizde şeker yuklemesinin sonuclarini öğrenmeye gittim kansız olduğumu öğrendim 2 gün önce damardan serum aldım önümüzdeki hafta tekrar alicam kan hapı bana yetmiyormuş doktorum öyle soyledi 🫤
Momseyda OguzMoms serumla yükseldi mi peki bi daha ne zaman alacaksınız bende kansız çıktım ilacımı değiştirdi dr um Buda etki etmedi serum dedi banada 😕
seydd25 OguzMoms Serum haptan çok daha etkili olduğu için önermiştir doktor yakında toparlarsınız inşallah takviye olarak sabahları aç karnına keçi boynuzu özünün üzerine limon sıkıp çok az su ekleyip içebilirsiniz baya etkisi oluyor 😌♥️
Momseyda maviiiss bnde de öyle hareketliyseniz uyuyor genelde endişe etmeyin siz dinlenirken hareket edermiş , olmadı şeker çikolata atın bi parça ağzınıza deneyin :)
Betren seydd25 yatış verdi ama yanımda kimse yok uzak bi şehirdeyim eşimde nöbete gidiyo geri eve geldiim dinleniyorum magnezyum başlandı umarım azalır sancim yok şükür ama günlük hayatimi cok etkiliyo kasilmalar
seydd25 Betren Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bolca dinlenin ve moralinizi olabildiğince yüksek tutun güzel haberler alırsınız inşallah 🌸
merve_3807 seydd25 29 haftalık olduk artık ağırlaşma ve ağrılar başladı son aylar zorlayacak gibi hayırla gelsinler inşallah
seydd25 merve_3807 İnşallah 🌸 Ağrılar elbette olucaktır bize güzel düşünüp olabildiğince moralimizi yüksek tutmaya çalışmak kalıyor geriye 😌
merve_3807 Betren bende 29 haftalık oldum rahimde ağrılar oluyordu sertleşme falan da vardı sancı çıkmadı ve doktorum normal artık büyüyor ağırlaşıyor ve doğuma hazırlanıyor vücut dedi
Betren merve_3807 ya tamam endişe yapmama gerek o zaman bakalım inşallah magnezyumdan sonra kasılmalar daha da azaliir
ElaEge Bizde az sonra 28+1 oluyoruz. Çok şükür bu günlere gelebildim zordu ama güzeldi🥲 hep okuyordum susam tanesiyken bu postları allahım ne zaman yaa diyordum zaman hemen geçmiş şimdi geçmiyor gibi geliyor sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah🩷🧿
seydd25 ElaEge Ay evet ilk zamanlarda banada öyle olmuştu şimdide geçmiyor gibi geliyor merakla bekliyorum🙈🥲