seydd25 OguzMoms Bol miktarda demir içerdiği için düzenli kullanımda kansızlığa iyi geliyor hatta azalıyor tabi siz bilirsiniz araştırın yinede isterseniz 😌
seydd25 cihangirgozde Ayaklarınızın arasına yastık alın bi nebze rahat uyumanızı sağlar belki yada hamile yastığı başka önerisi olan varsa bu konu da aydınlatsın bizi lütfen 😅
Boncukk123 seydd25 ne yaparsam yapayım yok canım mideme tekme yeyince gecenin 3 ünde mide suyum ağzıma doluyor nasıl kalktığımı şaşırıyorum ☺️ yastık da kullanıyorum ama yok saat başı tuvalete kalkıyorum sanki hiç yatmıyormusum gibi geliyor hamd olsun tuvalet yakın da tutula tutula gidiyorum ☺️🌸
Betren merve_3807 ya tamam endişe yapmama gerek o zaman bakalım inşallah magnezyumdan sonra kasılmalar daha da azaliir
Betren SakinaG hic oturan biri değildim aksine banada hep kendimi yordugum için olduğunu söylüyorlar 2 gundur kesintisiz yatiyorum bide kesinlikleikle doktorunuza söyleyin magnezyum yazsin 2 gün oldu ama ümit ediyorum iyi gelir inşallah bi kac kişiden oyle duydum
Betren Ozlmcnn6 yok hiç agrim acim yok ya belki sizin rahim buyuyodur ilk gebeligim benimde ilk 6 Ay hic stres olmadim 3. Trimester başlar başlamaz sorunlar cikti ya
seydd25 yenimama Birşey kalmamış sizin son haftalarınıza girmişsiniz kolaylıkla geçer inşallah süreciniz 😍
Serendipity16 seydd25 28+2 olduk birkaç gündür rahim ağzım sınırda olduğundan yatıyorum moreller biraz bozuk arada kasılma yaşıyorum ama ilaçlarla hafifledi çok şükür bebeğime mayıstan önce gelmek yok diyorum 1 Mayıs’ta 37’ye giricem artık ondan sonra ne zaman gelmek isterse gelsin 😂
Serendipity16 Betren rahim ağzınıza baktırın lütfen vajinal olarak 27. Haftamda sınırda çıktı benim bende bu tarz kasılma yaşıyordum bazen normal oluyor ama fazla olunca rahim ağzını kısaltıyormuş
Yazgan1 Lina- 30+6 bizimdeee aynıyız 🥹 odasını eşyalarını hastane çantanızı falan hazırladınız mı acaba
Lina- Yazgan1 kıyafetleri falan herşey hazır kıyafetlerji yıkayıp ütüledim bu hafta canım çıktı iyi ki bu haftalarda yapmışım😂hastane çantasınıda bi kaç güne hazırlıycam inşallah sizin hazır mı herşey
Ysrmhmtsnm 29+5 kızlar 2 gündür kalbim ağzımda atıyor sanki kalp çarpıntısı yaşıyorum yaşayan var mı benim gibi
merylii_ Ysrmhmtsnm ben ya bende de var aynı sıkıntı, kalbim de nefesimde bedenime yetmiyor gibi, doktora sordum gebelik anksiyetesi olabilir dedi, ne yapcam bilmiyorum