merylii_ seydd25 28+2 kaldı 82 gün ama zaman durdu sanki, zaman hızlıca geçse de oğluma kavuşsam artık 🩵
merylii_ Ysrmhmtsnm ben ya bende de var aynı sıkıntı, kalbim de nefesimde bedenime yetmiyor gibi, doktora sordum gebelik anksiyetesi olabilir dedi, ne yapcam bilmiyorum
Azra8Engin ummanela yeni yeni başlıyor bende. Hareketsiz kalma. Uzun süre yatma hareket halinde ol. Umarım iyi gelir 😒💐
seydd25 Aysll33 Zaman aslında geçiyor ama bizler geçmiyormuş gibi hissediyoruz inşallah sağlıkla gelsinler miniklermiz 👶
Serendipity16 Betren vajinal mı bakıldı ? Ultrasonla vajinal arasında fark oluyor benim karından normal gözüküyor ama vajinal de sınırda çıktı
Betren Ozlmcnn6 yok hiç agrim acim yok ya belki sizin rahim buyuyodur ilk gebeligim benimde ilk 6 Ay hic stres olmadim 3. Trimester başlar başlamaz sorunlar cikti ya
Lina- Yazgan1 kıyafetleri falan herşey hazır kıyafetlerji yıkayıp ütüledim bu hafta canım çıktı iyi ki bu haftalarda yapmışım😂hastane çantasınıda bi kaç güne hazırlıycam inşallah sizin hazır mı herşey
Yazgan1 Lina- hiç bi şeyim hazır değil her şey olduğu gibi kutularında duruyor. Sanki çok erken gibi geliyor bana 🫢 birde haftaya resmi olarak iş yerinden izine ayrılıyorum o sebepten 32. Haftadan sonra yaparım diye düşünüyorum ama geç kalmam inşallah 😞 çamaşır deterjanı tavsiyeniz var mı
Aylin969696 28+1 olduk ama geceleri rahat uyuyamıyorum artık ilerleyen haftalarda hiç uyuyamiycaz galiba 🤭