Serendipity16 seydd25 28+2 olduk birkaç gündür rahim ağzım sınırda olduğundan yatıyorum moreller biraz bozuk arada kasılma yaşıyorum ama ilaçlarla hafifledi çok şükür bebeğime mayıstan önce gelmek yok diyorum 1 Mayıs’ta 37’ye giricem artık ondan sonra ne zaman gelmek isterse gelsin 😂
Serendipity16 Betren rahim ağzınıza baktırın lütfen vajinal olarak 27. Haftamda sınırda çıktı benim bende bu tarz kasılma yaşıyordum bazen normal oluyor ama fazla olunca rahim ağzını kısaltıyormuş
Yazgan1 Lina- 30+6 bizimdeee aynıyız 🥹 odasını eşyalarını hastane çantanızı falan hazırladınız mı acaba
Lina- Yazgan1 kıyafetleri falan herşey hazır kıyafetlerji yıkayıp ütüledim bu hafta canım çıktı iyi ki bu haftalarda yapmışım😂hastane çantasınıda bi kaç güne hazırlıycam inşallah sizin hazır mı herşey
Ysrmhmtsnm 29+5 kızlar 2 gündür kalbim ağzımda atıyor sanki kalp çarpıntısı yaşıyorum yaşayan var mı benim gibi
merylii_ Ysrmhmtsnm ben ya bende de var aynı sıkıntı, kalbim de nefesimde bedenime yetmiyor gibi, doktora sordum gebelik anksiyetesi olabilir dedi, ne yapcam bilmiyorum
merylii_ seydd25 28+2 kaldı 82 gün ama zaman durdu sanki, zaman hızlıca geçse de oğluma kavuşsam artık 🩵
Azra8Engin ummanela yeni yeni başlıyor bende. Hareketsiz kalma. Uzun süre yatma hareket halinde ol. Umarım iyi gelir 😒💐
seydd25 Aysll33 Zaman aslında geçiyor ama bizler geçmiyormuş gibi hissediyoruz inşallah sağlıkla gelsinler miniklermiz 👶
Serendipity16 Betren vajinal mı bakıldı ? Ultrasonla vajinal arasında fark oluyor benim karından normal gözüküyor ama vajinal de sınırda çıktı
Betren Ozlmcnn6 yok hiç agrim acim yok ya belki sizin rahim buyuyodur ilk gebeligim benimde ilk 6 Ay hic stres olmadim 3. Trimester başlar başlamaz sorunlar cikti ya
Yazgan1 Lina- hiç bi şeyim hazır değil her şey olduğu gibi kutularında duruyor. Sanki çok erken gibi geliyor bana 🫢 birde haftaya resmi olarak iş yerinden izine ayrılıyorum o sebepten 32. Haftadan sonra yaparım diye düşünüyorum ama geç kalmam inşallah 😞 çamaşır deterjanı tavsiyeniz var mı