Görev sebebiyle doğuda olanlar
mrsmom_ birde ilk geldiğimiz sene çok soğuktu -40 lari gördük ama şuan alıştık son iki kış tır çok soğuk olmuyor ama ayaz vs çok fazla ama zaten zamanla soğuğa alışıyorsun daha doğrusu evden çıkmamaya alışıyorsun soğuğu sevmiyorsan 😂😂😂😂
mrsmom_ polis eşiyim ben canm
imbrosmerve aaa neden 😊
mrsmom_ evet canm gördük genelde soyul yerler yazmışsın 🤭 ama olsun alışıyor insan bende ne sıcak ne soğuk severim ama buraya alıştık ya çok gezmek için yerler yok ama yinede piknik.alanlari mesire alanları mevcut eve de alışkan isen no problem canm 2 3 de arkadaş yapınca zman su gibi akıp gidiyor 🤗🤗🤗
esraelt o dediğin yer neresi oluyor canm ben bilmiyorum 🤭komşu isek tanışırız kız 🤭🤭
Demek ağrı da yaşayan varda kimse çıkmıyor Muş ortaya sadece ben sanıyorum kendimi 😂😂😂😂😂
mrsmom_ inşallah canm kaç haftalık sin ?? Gelirsen haberim olsun iletişim kesmeyelim 🤭
mrsmom_ bnmde ilk sene çocuğum küçük olduğu için evden çıkmadım sonra sonra çıktık çevre olunca öyle takıldık gidiyoruz canm 😂😂😂 ama gelirsen dediğim gibi tanışırız canm hayırlısı olsun hakkınızda rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
esraelt bende diyorum ağrı da öyle birye4 mı var 😂😂😂😂
mrsmom_ gelir gelir canm hayırlısı ile inşallah normal tabiki ilk gebelik 🤭 heycan dorukta 🥰🥰 ben 14 haftalık canm ikinci gelebeligim 🤭🤭
Srylcnkya 15+2 olduk canm pardon alışamadım gebelige henüz daha 😂😂😂😂