123blogggh bnde ılk hamılelıgımde ona gıttım hatta hamılelıgı dusunmeden once adet duzensızlıgım cardı cok ılgılendı bnmle gerçekten ıyı bir doktor ıkınvıye gebeyım suan baska doktora gıdıyorum orda ama degıstırecegım ultrason resmı Vermıyor bu gıttıgım doktor ama ezgı hanım hep verıyordu aynı hastanenın doktorları neden boyle anlamıyorum

Alinrabia çok teşekkür ederim daha hiç iyi dr a denk gelemedim 3 de randevum var inşallah memnun kalırız haber ederim :))

Alinrabia canım ben forumları karıştırmışım göztepe hastanesi için Forum açmıştm ona yazdınız sandım 🙈 bebiş iyi daha detaylı guatr tahlili ve kan uyuşmazlığı testi istedi dr birde fdna ve bi test daha vardı özelde yaptırılıyormuş ikili testten sonra yaptırırsın dedi ama ikili testte sorun çıkmazsa bu testleri istemiyormuş drlar bu dr niye böyle söyledi anlamadım sevmedim dr bir daha gitmem :)

Svncezo once ıkılı testı yaptır bosuna para verme cok pahalı oluyor o testler sorun cıkmazsa yaptırmazsın dersın bısey cıkmadı yaptırmadım sen hangı hastaneye gıdıyorsun

Svncezo bnde bugun kan sonuclrım vardı onları almaya gittim proteın yukseklıgı var dahılıyeye gıt dedı

Bu arada bnm gıbı olan var mı bılmıyorum ılk hamılelıgımı ogrendıgımde 7+5 gunluktu doktor kese 6+5 demıstı bugun sonucları almaya gıttım doktorun soyledıgıne gore 8+4 olmam lazım ama doktorum buyun bana adet tarıhını guncelledım 9+4 haftalıksın dedı muayene etmedı sonuclar ıcın gıttım yanı nırmal adet tarıhımle aynı olmus yasayan var mı

Alinrabia son adetin ilk gününden hesaplayınca kaç oluyor benimki ekranla uyumlu gidiyor hep bilemedim neye göre güncelledi acaba

Alinrabia benim hiç bakılmadı bile proteine inşallah sorun yoktur canım hep farklı dr lara gittim bu aydan sonra düzene oturtacağım

Svncezo onu bnde bılmıyorum muayeneye gıtmedım sonuc almaya gıttım adet tarıhını guncelledım dedı bnde son adet tarıhınden hesaplayınca dogru cıkıyor zaten 9+6 yım suan

Svncezo gıttım cnm 24 saatlık ıdrar toplıcan dedı ultrason ıcın gun aldım ona gıdıcem bı de kan verdım cuma sonuclr ıcın gıdıcem pazartesı ıdrarı verdıkten sonra