123blogggh bnde ılk hamılelıgımde ona gıttım hatta hamılelıgı dusunmeden once adet duzensızlıgım cardı cok ılgılendı bnmle gerçekten ıyı bir doktor ıkınvıye gebeyım suan baska doktora gıdıyorum orda ama degıstırecegım ultrason resmı Vermıyor bu gıttıgım doktor ama ezgı hanım hep verıyordu aynı hastanenın doktorları neden boyle anlamıyorum
Tuzla devlet ezgi er
Sezeryan doğum da yapılıyor mu
Alinrabia canım ben forumları karıştırmışım göztepe hastanesi için Forum açmıştm ona yazdınız sandım 🙈 bebiş iyi daha detaylı guatr tahlili ve kan uyuşmazlığı testi istedi dr birde fdna ve bi test daha vardı özelde yaptırılıyormuş ikili testten sonra yaptırırsın dedi ama ikili testte sorun çıkmazsa bu testleri istemiyormuş drlar bu dr niye böyle söyledi anlamadım sevmedim dr bir daha gitmem :)
Bu arada bnm gıbı olan var mı bılmıyorum ılk hamılelıgımı ogrendıgımde 7+5 gunluktu doktor kese 6+5 demıstı bugun sonucları almaya gıttım doktorun soyledıgıne gore 8+4 olmam lazım ama doktorum buyun bana adet tarıhını guncelledım 9+4 haftalıksın dedı muayene etmedı sonuclar ıcın gıttım yanı nırmal adet tarıhımle aynı olmus yasayan var mı