miniko ay hadi bakalım inşallah 🙏🏻🙏🏻 Amin inşallah hepimiz ❤️
Ecece esneme olayını bilmiyodum bakıcam bi eşim evdeyken açayım. Biri bana pantolonun ne güzelmiş Dediği zaman bile aynı gün fermuarım bozulabiliyor 😂 yani nazar değil de ne bu
    Ecece bugün bende ustumde nazar oldgnu ogrendim kadin esnemekten konusamadi resmen gozlerim cok kotu oldu dedi nas felak ayetel kursi bide kuranda gecen 2 3 ayet varms nazar icin onlari oku
      miniko soruyu soran hanımefendiyi kastetmiyorum ama bu yorumunuza o kadar çok katılıyorum ki 🤪🤪 Ne demiş Demet ablamız 'nazar olsam bile değmem sana' 😂😂😂
      ebrarmom08 ay canım ya Allah kem gözlerden korusun bu Arada adından tanıdım biz senle aynı gidiyoduk sanırım dimi haftalarımız ?
        Ecece dışarı çıkarken falan kendine oku gezmekten gelince de eşine okut ben öyle yapıyorum biri beni görünnce nazar falan degmesin diye çünkü nazar degiynce gece huzursuzlaniyorum ağlıyorum fln kem gözlerden korusun Allah
          dml33 çok meraklilar söylemeye bn 7 haftalık öğrendim 10 haftalık fln annaneme ve annesine söyledik eşimin annesi herkese söylemiş ya bu kadar olur tanımadım kadın sokakta bana ho diyordu hemen yaymış minicik bebeği
            SevgibiR benim kaynana gibi köyun delisi bile biliodu nerdeyse sinir oldm düşürdgumde kirk kisi aradi esimide benide kim yaydiysa