Ecece nazar gerçektir siz de kendinize bol bol okuyun. Zaten bu nedenle çoğu kişi paylaşmak istemez. Ben de ne zaman birine söylesem bi de karşı taraftan olumsuz bi enerji hissetsem hastanelik olurdum. Rabbim korusun hepimizi her türlü şerden..
Nazar değdi
Ecece banada cok fazla nazar deger bebekligimden beri boyleymsm cok cekmia hatta annem ilk hamileligimde herkes duydu esimin ailesi koydekilere kadar soylemis bn aile arasinda kalsn istemistm 17. Haftada dusuk yaptm bu hamileligimde kimseye soylemek istemedim bayada söylemedik sonra mide bulanrm artinca mecbur esim annesine bnde anneme soyledim ama kimseye soyleyn dedik annem ablama bile soylememis esimin annesi yine yaymis herkese cok korkuorm bi teyze var tanidigim her gittigimde ona okutuorm kadin fenalasio bana okuyunca ins bisey olmaz allah kotu gozlululeri kor etsin
Ecece 17 hafta kontrole gittik doktor suyu bitmis dedi neden bitti nasil bitti valla kac ay oldu bn anlamadm sizinti seklinde gelmis olabilir dediler ama 5 doktora gittim hicbiri bisey demedi tam anlamda dusuk yaptirdilar sonra kurtaj iste 4 ay sonra tekrar hamile kaldim 20 haftalik oldk allahim onun omrunu buna versn diorm sadece
Yıldız’ın düşüktür. Hayatımda hiç nazar değmedi bana😁 çok da inanmıyorum belki ondandır
Ecece benım annem bana ve ogluma okur ozelıkle oglum dgduktan snra her okudugunda annem esnemeyı bırak gozlerınden yaslar akar 🙄 topragın altında yatanlarn yarısı nazardan derlr hep 🙄
bulutunannesi33 ay Allah herkesi korusun hele o küçücük karnınızdaki melekleri kötülüklerden korusun 🙏🏻
Ya ne okuyosunuz söyler misiniz? Okuyamasam da sesli açayım. Bana da çok değer bir gün iyiyim desem ikinci gün kötü olmasam olmaz
Ecece brn anlamıyrm ınsan neden haset eder goz eder ben evlatlarıma krnımdakıde dahıl dua ederken rabbım sen gorunur gorunmez kotuluklerden kotu gozden pıs nefesten koru kolla derım 🤲🏻
Ecece bnde disari cikinca eve gelip bayiliyorum resmen icim geviyr esim okuyor beni gozlerinden yas akiyo ağla ciksin dua okuyamazsan aglayincada cikiyo
Ecece
Bizde nazar hayvani kazana insani mezara koyar derler, habis ruhlu insanların nazari bakışları çok etkiliyor eğer yıldızınız dusukse, kendinizi biliyorsanız fotoğraf vs paylasmayiverin, insan heves ediyor evet ama sonu kötü olabiliyor. Birde nazar değer mi korkusuyla sürekli yaşamamak lazım çünkü onu çağırmış oluyorsun bir nevi üzerine getiriyorsun yani.
Bizde nazar hayvani kazana insani mezara koyar derler, habis ruhlu insanların nazari bakışları çok etkiliyor eğer yıldızınız dusukse, kendinizi biliyorsanız fotoğraf vs paylasmayiverin, insan heves ediyor evet ama sonu kötü olabiliyor. Birde nazar değer mi korkusuyla sürekli yaşamamak lazım çünkü onu çağırmış oluyorsun bir nevi üzerine getiriyorsun yani.
bulutunannesi33 amin ama iyi gözle bakanlarında çok sevmekten aşırı anne babanın bile nazarının değdiği duymuştum ama onlar kötü düşünemicekleri için kötü bi etkisi olucağınıda düşünmüyorum