Betulpehlivan artık özel bir çaba harcamayacağım eşbette pes etmedim . Ama bir tatili hak ettiğimi düşünüyorum . Allah kuşkusuz büyük bende bana verdiği akıl ile alimden geleni yaptım olmadı . Dünyanın sonu gibi davranmak zaten rabbime şirk koşmaktır. Biliyorum en güzelini hazırlıyor bana inanıyorum sadece kendime biraz zaman vermeliyim ☺️
    Koku öyle kuzum İnan öyle umutluydum ki . Doktor kağıt verdi elime söylemedi bile anladı üzüleceğimi sağ olsun . İyiyim ama eve geldik şimdi . Ne diyim bilemiyorum ki .
      Muzaffer haklısın çok zor her ay aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama umudumuzu kaybetmemeliyiz. Umut hep var sonuçta pes etmeyeceğiz sonunda öyle ya da böyle Allah nasip ettiyse olacak. Durmak yok böyle devam 🤜🏻 Şakın üzme kendini en azından belirsizlikten kurtuldun bu kez daha güçlü olarak bi sonraki ay için hazırlıklarını daha iyi yapacağını düşün. ❤️
        Muzaffer canimmmm🙏 şu an için olmadi ama olacak ❤ hepimiz için güzel günler yakin💛 güneşli güzel günler göreceğiz 🙏🙏🙏😚
          Muzaffer hayırlısı olsun canım demek ki bizler için daha zamanı varmış .. yanlış hatırlamıyorsam her nasip vaktine esirdir diye bir söz vardı bizim nasibimiz şuanda değilmiş demek ki oyüzden sabırla beklemeye devam canım 🙏💜
            Busra_24 Allahım bidaha yasatmasin kimseye yasatmasin çok zor 😓😓😓 meleğim bian olsun çıkmıyor aklımdan
            Betulpehlivan çok şükür oradan kazanıyorum var 14 yaşında bir oğlum var . Bende 34 yaşımdayım . Ekim’de 9 haftalık ikizlerimi kaybettim sanırım bu hassasiyet bu yüzden . Oğlumda üzüldü ona daha çok üzüldüm 🥺
              Koku gerçekten yıkılırım artık diyordum ama yok gayet iyiyim . Allah nasip ederse önümüzdeki ay sitres yok hatta takipte yok ama güzel bir tatil var 😂
              Mlke inanıyorum kuzum inancımı kaybetmedim . Allah oğluma sağlık versin önce gerisi olur . Kaybetmek daha zor . Sağlıklı bir hamilelik olsun gerisi boş ❤️
              ElifClk aynen kuzum nasip . Allah büyük biz istedik o verecek ama bekletiyorsa en güzelini verecek 🥰
                Deletedmom0036 amin birtanem dışarıda kalma katıl bize sende 😂 üzülmeyin lütfen ben atlattım bile komedi filmi izliyorum şuan . Verse iyi olmayınca kötü mü sonuçta allahtan istedim oda bekle daha iyisi oldun dedi bekliyoruz .
                  Muzaffer Allah bagıslasın rabbim uzun ömürler versn evlatlarınıza tekrardan bi kardes nasip eylesin oglunuza🙏🙏 benim yengemde 33 yasında onunda cocugu 8 yasında 2 tane kayıp yasadı suan oda 24 haftalık hamile rabbim sizede nasip eder iyiki bi oglunuz destekciniz var cok erken anne oldunz sanırım😊
                    Betulpehlivan 19 bitmeden anne oldum genç anne olanlardanım sonrası üniversite olayımı bitirdim sonrası iş hayatı . Güzelde bir işim kariyerim vardı . İkizler olunca hemen bıraktım ama nasipte yokmuş kaybettik. Şimdide son durumum malum 😂 rabbim herkesin gönlüne göre versin 💕