Ocak Ayına Kaldı Umutlar..
Muzaffer Benmde 2gun geçti 3ncu gün oldum sen yinede umutlanma sonradan üzülme kuzum kötüye hazırrla yani kendini iyi cikarsa cok mutlu oluruz hepimz senden haber bekliyoruz buraya yaz hemen💕 bende bu ay Inşallah olur diyorum biyandan korkuyorum 26 haftalık kaybetmiştim kızımı tekrar olursa aynı diye korkum var nasip tabi allah büyük inşallah bu sefer sağlıkla kucagimiza alırız
Kızlar malesef 1.20 çıktı . Allah neyimeylerse güzel eyler 🥺
Muzaffer canım benim burda yazdıklarınızı okudum sizin gibiydim dediğiniz o kelime cok hosuma gitti dediğiniz gibi rabbim ne eylerse güzel eyler 1 senelik evliyim 2. Gebeliğim ilk cocugumu mayıs ayında kaybettm 21 haftalık iken cok zorlu bir dogum oldu ve 3 hafta karnımda ölü durdugu icn büyük bir enfeksiyon kaptım vücuduma mikrop yayıldı hastanelerde yattm sonra cok cocuk istedm hergün agladım bir bebek kaybettgm icin iyilestrmek istedm kendimi cok yalvardım ama herzaman hayrlı zamanda nasip et benim icin hayrlı ise ver dedm her duamda ve bu sırada hep doktorlara gittm enfeksiyondan dolayı lenf bezleri kaldı onlar icin kostur dm sonra kadın dogumculara kac defa yumurtalık ların alıncak dendi su toplamıs dediler hep Allaha sığındım ve bir gün beklemediğim anda hamile kaldım 6 ay sonra nasip etti simdi 19 haftalık hamileym sizi cok iyi anlıyorm Allahım hakkınızda en hayrlısını yazsın umudunuzu hic birzaman kaybetmeyn💓
@Betulpehlivan Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende 26 haftalık bebeğimi kaybettim. Rabbim sizin gibi bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah