ElifClk aynen kuzum nasip . Allah büyük biz istedik o verecek ama bekletiyorsa en güzelini verecek 🥰
    Deletedmom0036 amin birtanem dışarıda kalma katıl bize sende 😂 üzülmeyin lütfen ben atlattım bile komedi filmi izliyorum şuan . Verse iyi olmayınca kötü mü sonuçta allahtan istedim oda bekle daha iyisi oldun dedi bekliyoruz .
      Muzaffer Allah bagıslasın rabbim uzun ömürler versn evlatlarınıza tekrardan bi kardes nasip eylesin oglunuza🙏🙏 benim yengemde 33 yasında onunda cocugu 8 yasında 2 tane kayıp yasadı suan oda 24 haftalık hamile rabbim sizede nasip eder iyiki bi oglunuz destekciniz var cok erken anne oldunz sanırım😊
        Betulpehlivan 19 bitmeden anne oldum genç anne olanlardanım sonrası üniversite olayımı bitirdim sonrası iş hayatı . Güzelde bir işim kariyerim vardı . İkizler olunca hemen bıraktım ama nasipte yokmuş kaybettik. Şimdide son durumum malum 😂 rabbim herkesin gönlüne göre versin 💕
          Muzaffer kuzum ya , sıkma canını, bişeyler söyleyeceğim ama senn zaten hamdolsun bunlaeın farkındasın.. Rabbim ne eylerse güzel eyler.. o isterse zamanıysa vereceği hiçbişey ona zor gelmez .. sen bunun için dua et.. ayrıca unutma dualarımdasın.. en hayırlı zamanda Rabbim sana nasip etsin❤️ Ve tabii ki isteği olan herkese gönlündekileri hayırlısıyla Rabbim nasip etsin 🤲🏻
            Muzaffer canim olsun oglun var en azindan maşallah ona sarilir onla teselli bulursun suan bitnede benim olsa diye bekleyen onca insan varken biride benim tbisi sen daha metanetlisincnki dayanagin var rabbim onu size bagislasin sonucta hamile kalabiliosun demekii rahim topluyor kendini ins yakinda zamanda ogluşununda kardeşi veya kardeşleri olacak mucizeler hep var buna inanin rabbim ol der ve olur 😊💕
              RabiaMm amin canım benim allah razı olsun . Ben rabbimin verdiği herşeyi kayıtsız şartsız razıyım en güzeli için sabrımı tevekkül edip etmediğimi deniyor hamdolsun diyorum .
                Muzaffer aynen sen Tatilini yap en iyisi kafada rahat olms olr hem dediklri gbi insanin kfasi gebelige programli oluyor bende cok kafama takan birisiyim en son takmadim amaam dedim gene adet olurum ama bi yandanda yumurtlamayi denemistim gene inanarak yapmadim ama adet olcm dedi olmamistim tbi kaybettm bebegimi ama olssun rabbim verdi o aldi yine vericek eminm dha gecenlerde haberlerde 56yasinda kadin ikizleri olmus esiyle pusette tasiolardi gozlerime inanamadim rabbim ol diyor oluyor un en iyi ornegi😉
                  Muzaffer canimm gecmis olsun. Ama o kadar olgun dusuncelere sahipsinki gercekten tebrik ettim seni. Ve banada ders oldu biraz dusuncelerin isyan etmeme konusunda. Vardir dedigin gbi allahin bi bildigi. Olmuyorsa Allah daha iyisini hazirliyodur. Cok dogru demissin gercekten yuregine saglik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimize kuzum
                    Muzaffer Canıııımm ne zamandır takip ediyorum ben çok gerilerde kaldım sonucunu okuyunca üzüldüm. Bende hamile kalamadım henüz dedim son çare incir havuç kürü + yakı .. belki bel soğukluğu olayı vardır diye bu ay bunu deniycem herşeyin hayırlısı.. ümidini kaybetme lütfen 🙏 Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşAllah 🤲🏻
                      Selinnnce eşimin anneannesi anlatıyor bazen bize . Zamanında genç kadın bunlar tabi ama evlenmiş herkesin çocuğu olmuş bunun yok . Dua ettim artık diyor rahimime bir evlat düşür yüzünü görmeden al ama yeter ki ver . Bunlar bize ibadet etmeyi öğreten büyükler !!! İsyan değil ki bu şirk koşmak . Allah’ta vermiş dediğini yapmış yüzünü görmeden de almış . Sonuç bir can birileri çocuğu olduğunu görsün diye gelmiş gitmiş . Sonuç 4 çocuğu var gelmiş 85 yaşına hep onu anlatır. Koşacak arkadaşım kul plan yaparken allah yukarıdan halimize gülermiş . Yazımız ne bilmiyorum tabbim başta evlatlarımıza güzel yazılar sonrada bizlere güzel yazılar versin . Hiç isyan etme İnan çok üzüldüm ama hiç üzülmedim gibi anlamadım hissetmedim . Çok zor ama sağlıklı bir evlat olsun diye dua ettim ille olsun demedim . Sadece istedim . Zamanı gelince en güzel hediyeyi gönderecek biliyorum . Uzun oldu helal et hakkını 😂💕
                        Muzaffer aynen öyle Biz burda istediğimiz kadar planlar kuralım kısmet olmayınca olmuyo benim mesela basıma geldi ben kaybettiğimi öğrenmeden iki gün önce evdeki kücük odayı böyle böyle yaparız cocuk odası falan filan diye esimle planlar projeler ciziyodum kağıda hatta hastaneye gitmeden bir gece önce besiği yatak odasında suraya koycam falan diyodum sabahına içim bi tuhaf oldu doktora gitmek istemedim esim zorla götürdü öldüğünü öğrendim ikili test sırasında ve ben 3 gün annemde kaldım 3 günden sonra eve gelmek dahi istemedim kürtajdan sonra o düsündüklerim gözümün önüne gelicek diye ultrason kağıtlarını nasıl toplayıp kaldırcam tekrar ayrı bi üzüntü diye ki gecen gün bayadır kullanmadığım bi çantamı aldım kullanmak icin onun icinden bile cıktı kalp atısını ilk duyduğumuz günden kalma cok ağladım ama allah büyük verende o alanda bi sebebi vardı ki aldı ne yapalım allah hayırlı sağlıklısını versin demekten baska elden ne gelir 😔❤️
                          Muzaffer
                          Ilk gebeligimde hemen hamile kalmıştım fakat sonra spral taktırdım aradan 7 sene geçti kızım büyüyünce aynı sizin gibi biz gittiğimiz zaman birbirlerine destek olsunlar diye kardeş istedik. Sprali çıkartırdım hemen kalıcam sanıyorum tabi yok 1 ay geçti hadi ilk ay bu dedim 2 ay geçti stres yapmaya başladım 3 ay geçti olmuyo diye iyice taktım 4. Ayda cenazemiz oldu ve kafami ona yogunlastiramadim düşünmedim yani istemsiz şekilde ve o ay hamile kalmışım.
                          Ne kadar çok stres yaparsanız gerçekten kalamiyosunuz aklinizi başka şeylere yonlendirin odak noktanız o olmasın bu gerçekten çok etkiliyor
                            Muzaffer
                            Ilk gebeligimde hemen hamile kalmıştım fakat sonra spral taktırdım aradan 7 sene geçti kızım büyüyünce aynı sizin gibi biz gittiğimiz zaman birbirlerine destek olsunlar diye kardeş istedik. Sprali çıkartırdım hemen kalıcam sanıyorum tabi yok 1 ay geçti hadi ilk ay bu dedim 2 ay geçti stres yapmaya başladım 3 ay geçti olmuyo diye iyice taktım 4. Ayda cenazemiz oldu ve kafami ona yogunlastiramadim düşünmedim yani istemsiz şekilde ve o ay hamile kalmışım.
                            Ne kadar çok stres yaparsanız gerçekten kalamiyosunuz aklinizi başka şeylere yonlendirin odak noktanız o olmasın bu gerçekten çok etkiliyor