Muzaffer hadiii ben de bekliyorum haberiniiii 🙂 benim de çok açık kahverengi akıntım oldu bugün devamı gelmedi kasığıma ağrı giriyor arada. 22 sini bekliyorum ben de hayırlısı inşallah hepimiz için ❤️
ElifClk hayırlısı olsun canım benim Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşaAllah 🌸 sıkma canını💕
    ElifClk ne diyim ki 😔 bende hastaneye yeni geldim kan verdim bende de bel kaşık ağrısı çoğaldı . Adet olacağımı düşünüyorum Artık . Senin 16 Ocak şaka gibi ya 3 gün geçmiş ne diyim ki allah sana sağlık versin . Bir an önce de gönlündekini nasip etsin . 🙏
      Muzaffer öyle düşünme hele sabır canım, brn adetten bir önce öyle sancım kasık ağrım geldi ki dedim kesin hasta oldum olacam dedim..inşaAllah senin gecikmen de sana güzel haberler verir🌸💕
      Muzaffer Benmde 2gun geçti 3ncu gün oldum sen yinede umutlanma sonradan üzülme kuzum kötüye hazırrla yani kendini iyi cikarsa cok mutlu oluruz hepimz senden haber bekliyoruz buraya yaz hemen💕 bende bu ay Inşallah olur diyorum biyandan korkuyorum 26 haftalık kaybetmiştim kızımı tekrar olursa aynı diye korkum var nasip tabi allah büyük inşallah bu sefer sağlıkla kucagimiza alırız
        ElifClk Benmde öyle oldu umutlandm ama malesef şubatta inşallah güzel haberler veririz burda birbirimize
          Flzztpdg benim 18ocak günüm ki şaşmazdı kürtajdan sonra üç gün gecikti sonra yine 26. Gün geldi . Ama bu ay ya şaştı yada var . Teslim oldum zaten rabbim Ne eylerse güzel eyler . Çıkar birazdan sonuç yazarım elbette unutur muyum hiç 🙏
          Muzaffer amin canım inşaallah sen güzel haber vereceksin bize 🙏 vermezsen de allah büyüktür en yakın zamanda veririz kısmet te ne varsa o 💜
          Flzztpdg senin kaç gün gecikmem oldu ? Birde bu ay mı oldu sana da ? Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde isteyen herkese içinde de bize nasip etsin inşaallah 🙏💜
            ElifClk Benm 9undaydi 11 de geldi bende var sandm ama olmadi nasip işte önümüzdeki hafta doğurgan dönem bakalım ne olcak
              Flzztpdg anladım canım gecikme olayı da kötü kendini pozitif yöne yöneltiyorsun ama diyorsun. 😔 hayırlısı artık yapacak bir şey yok şubata veririz bizde güzel haberler 💜
              Muzaffer rahim flimi çektirdiniz mi hiç? Bende 1 senelik evliyim olmuyordu artık doktora gittik bi sıkıntı yoktu rahim flimi çekildim oda temiz çıktı, çekildiğim ay da hamile kaldım Rabbim sabır ve bebek versin gerçekten beklemek çok zor 🙏
                Muzaffer Hayırlı zamanda nasip eder inşallah stresten hep gecikiyo bu adetlerimiz akışına bırakmak lazım ama hep aklımızda olduğu için olmuyor belkide
                  Mucizem00 canım hiç bir sıkıntım yok . Sürekli muayene oluyorum . Kürtaj oldum yeni ona bağlıyorum artık . Rahim hazır değil demek ki .