Ervamsd hiçbir problem yaşamadım 4 sene oldu haziranda tekrar spinal olacağım 😊

Ervamsd ikisinide olmuş biri olarak söylüyorum spinal ol genel olunca ağrıyla uyandım çok zor oldu

Bugün doğum oldu sanırım nasıl geçti? Nasılsınız?

karaguzelirem_ insanlar çok garip ya normal doğurmayi marifet saniyolar insanlar sezeryan istiyorum bile diyemiyo sussunlar diye. Herkes normal doğurabilir diye bişey yokki hangisi bebek ve anne için saglikli ise doğru ise o tercih edilir normal doğumda yalnış ıkınmada alttan dikis yiyenler var o daha kötü bence. Bazisi normal doğuruyo 1 hafta kendine gelemiyo bazisi sezaryan oluyo 2 güne ayaklanıyo bence bu işler bünye ile alakalı Herkes sağlıkla bebeğine kavussun dedikleri gibi herkes konuşur kulak tıkamak lazım ben kendi isteğimle sezeryan istiyorum en güzeli bence herkesin hakkinda hayirlisi olsun toplum değişik😂😍

Whopper her ameliyatın riskleri var. Ona bakarsan genel anestezi alıp uyanamayan da var. Ama bunlar çok düşük olasılıklar. Şu an doktorlarımız çok iyi. Lütfen güzel düşünün stres yapmayın. Spinal veya epidural olup hiçbir kalıcı sorun yaşamayan bir sürü insan var. Neden en kötüsünü düşünüp korkuturlar insanı hiç anlamam. Genel olursa bebeğe de geçiyor spinalde bebeğe geçmiyor ilaç.

Pinaargunes gelin sarılalım ya , duygularıma çok güzel tercüman olmuşsunuz teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum kesinlikle.. kendinizi kafa olarak neye hazırlarsanız bence o size daha iyi gelecek ben öyle düşünüyorum sezaryenle kendimi daha iyi hissedeceğim bunu biliyorum ve kendimi buna hazırladım o yüzden hiç korkmuyorum ☺️

karaguzelirem_ yaa cansiniz kesinlikle kendimi öyle iyi hissediceksem o olucak kimseye buna yorum yapma hakkı düşmüyo 🙏😍
      Sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallah💖

Ervamsd ben spinal oldum çok rahattı kuzum ben sadece anesteziyi çabuk attım

Srfe01 yazdıklarımla korkuttugumu düşünmüyorum önemli olan sağlıkla bebeklermize kavusmak zaten korkutan kişi kuaöfrde kendi bildigine akıl veren kişi ben degilim .

Sdyyld genel anesteziden ağrılar içinde ayilmak bebeği emzirememek diye bahsetmişsiniz kuafordeki bayan dan bir farkınız yok herkesin doğum şekli yaşadıkları farklı mecburi genel anestezi almak zorunda olacak olanlar bu yazdıklarınızı okuyabilir etkilenebilir bu yüzden yazdıklarımıza dikkat edelim

Srfe01 10 yıldır çalışan bir sağlık calısanı olarak hastalarımda gözlemledigm tam olarak bu kusura bakmayın da kuafördeki bu konuda zerre bilgisi olmayan kdından cok farkım var yani.Herkes istedigini tercih etmekte özgür bende fikirlerimi belirtmekte özgürüm madem cok etkileniyorsunuz burda ne işiniz var.

Sdyyld hanımefendi ters birşey söylemedim bu öfkeniz neden neden bu kadar gerginsiniz üslubunuz sağlık çalışanına hicte yakışmayan bir üslup önce bi üslubunuzu tartışalım burda meslekten öte hepimiz birer anneyiz meslek yada diploma yaristirmiyoruz sağlık çalışanı olmanız kuaforle aynı dili konuşmuyor olmaniz anlamına gelmiyor bu kadar öfke bünyeye zarar bende fikrimi belirttim fakat bana ilk tepkili cevabı yazan sizsiniz dikkatinizi çekerim umarım spinal diye hayal ettiğiniz doğuma mecburi bı sebepten genel anestezi almak zorunda kalmazsınız

Srfe01 kuafördeki bayandan farkınız yok yazarken siz cok sakindiniz sanırım?
              bu imalı yazınız içinde güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederm rabbim karsıma sizin gibi insanlar cıkarmasın