Ben kendi isteğimle sezaryen olacağım , haftaya pazartesi gün verecek doktorum 36+3 oluyorum o zamana şahsen henüz bir bilgim olmamasına rağmen bende spinal tercih edicem burda okuduğum bir cok doğum hikayesi ve buna benzer yorumlardan yola çıkarak bunun daha doğru olduğunu düşünüyorum.. dışarıdaki insanların ne dediklerine kulak tıkayalı uzun zaman oldu anladım ki ağzı olan herkes konuşuyor ve bunu durdurmak imkansız..
Ben kendi aileme bile daha doğrusu annem hariç diğer aile büyüklerime bile kendi isteğimle Sezaryen olmak istiyorum diyemiyorum dediğim zaman ooo kıyametler kopuyor kayınvalidem melek gibi kadındır ağzı var dili yoktur o bile yorum yaptı ve beni ilk defa cok şaşırttı sen kendini yarım mı yapıcan sen kendini neden kestiricen vay efendim normal doğum gibi varmıymış normal doğumda hemen ayaklanırsın bebeğine bakarsın vs vs bu tarz yorumlar yapan çok oldu halada oluyor ama artık dinliyor muyum asla polemiğe girmemek için yeni bir taktik bile buldum 😂 doğumun nasıl olacak diyenlere şuan için normal ilerliyor bakalım nasip diyorum bir şey diyemiyorlar normal lafını duyunca hahaha 😂 konuyu nerden nereye bağladım ama diyeceğim o ki bizler nasıl rahat edeceksek öyle olsun ben sezaryen olup daha iyi olacağıma inanıyorum bu bünye benim beni benden başkası tanıyabilir mi asla… ve size tavsiyem bol su bol nescafe içmeniz yönünde bende öyle yapacağım ilk yürüyüşe kalkarken de ayaklarınıza değilde direk dimdik karşıya bakıp kalkın o şekilde baş dönmesi olmuyormuş diye duydum. Rabbim size de banada hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla evlatlarımıza kavuşalım inşallah 🤲🏼
Spinal sezeryan
Ervamsd ben ilk dogumumu spinal sezaryen yaptım. Doktorunuzun anlattığı gibi. O kadar rahattı ki hersey 2.dogumumu da spinal sezaryen yapicam nasipse 15 günüm kaldı hatta. Doktorumla ilk konuştuğum spinal kararı vermek oldu. Siz içinizi ferah tutun. Olumsuz herseye kulağınızı kapatin
Haticengin17 inşallah gerçekten onan biranönce gelsin istiyorum ☺️
karaguzelirem_ çok teşekkür ederim gerçekten dış seslere kulak tıkamak en güzel başarabilmekte çok kıymetli ☺️ hayırlısıyla kavuşalım inşallah 🤲
MelteM2cck bende doktoruma çok güveniyorum güzellikle atlatıcağıma inanıyorum geride bıraktığım bir evladım daha var oyüzden güçlü olmama gerekiyor çok teşekkür ederim ☺️
Daisyy000 spinal de 10 sn çocuğu gösteriyorlar dedi birde ilelebet bel ve baş ağrısı kalıyor dedi şimdiki aklım olsa yaptırmam dedi işte bende anestezi uzmanının bana anlattıklarını anlattım spinalin bebek ve bizim için daha avantajlı olduğundan bahsetttim bana bınları anlatmadılar vs dedi sanırım onda travma olarak kaldı
Bende bebeğimi spinal anestezi ile dünyaya getirdim. Doğumdan çıkınca granül kahve içtim ve devam eden 5 gün boyunca bir adet nescafe. Doktorum tavsiye etmişti. Ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç birisi olmadı 4. Gün ayaktaydım. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ♥️
Edanurzeynep ne güzel çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıcakla büyütün sizde evladınızı ❤️
Ervamsd bende sizin gibiyim 8 yaşında bir kızım var. İkinci kızım geliyo. Hatta Erva koycam adını da sizin adınız Erva galiba 🥰
Ben de bu hafta içi spiral olucam beni çok korkuttular felç kalınıyor diye devamlı ağlıyorum panik atağım var doktorum genel yapamam dedi ilaç alerjim var benim bir ağrı kesiciye onu vuramayız acıdan gözün görmez genel olmaz dedi spinal yapıcaz dedi :( keşke kimse akıl vermese negatif olarak sadece pozitif yorumlar görseydik korkmazdık
Whopper kendimde sağlıkcıyım yani bütün arkadaslarım spinal oldu nasipse bende spinal olacagım hastanede hiç duymadım felç kalanı arkadaslar yapmayın allah askına bebeğinizi düşünün öyle yada böyle bu bebekler dünyaya gelecek sağlıkla gelsinler yeterki herkes bi sekilde doğuruyor iyileşiyor ve bebegine en güzel sekilde bakıyor stres yapıp kendinizide bebeginizde üzmeyin
MelteM2cck yok cnm kızımın adı ervanur ☺️
Ervamsd çok güzel maşallah 🥰
- Düzenlendi
@