Bende bebeğimi spinal anestezi ile dünyaya getirdim. Doğumdan çıkınca granül kahve içtim ve devam eden 5 gün boyunca bir adet nescafe. Doktorum tavsiye etmişti. Ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç birisi olmadı 4. Gün ayaktaydım. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ♥️

Edanurzeynep ne güzel çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıcakla büyütün sizde evladınızı ❤️

Ervamsd doğru haklısınız olabilir ben spinal tercih edemedim panik bi insan olduğumdan dolayı

Ervamsd bende sizin gibiyim 8 yaşında bir kızım var. İkinci kızım geliyo. Hatta Erva koycam adını da sizin adınız Erva galiba 🥰

Ben de bu hafta içi spiral olucam beni çok korkuttular felç kalınıyor diye devamlı ağlıyorum panik atağım var doktorum genel yapamam dedi ilaç alerjim var benim bir ağrı kesiciye onu vuramayız acıdan gözün görmez genel olmaz dedi spinal yapıcaz dedi :( keşke kimse akıl vermese negatif olarak sadece pozitif yorumlar görseydik korkmazdık

Srfe01 tamam bak ne diyosunuz annwm tutmuştu diyorsunuz bebeginizle ilk tem teması yaşadıgınız anda uyanık olmak cok daha güzel bana göre

Ervamsd sıkmayın canınızı sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah güzel şeylere odaklanın❤️

Whopper kendimde sağlıkcıyım yani bütün arkadaslarım spinal oldu nasipse bende spinal olacagım hastanede hiç duymadım felç kalanı arkadaslar yapmayın allah askına bebeğinizi düşünün öyle yada böyle bu bebekler dünyaya gelecek sağlıkla gelsinler yeterki herkes bi sekilde doğuruyor iyileşiyor ve bebegine en güzel sekilde bakıyor stres yapıp kendinizide bebeginizde üzmeyin

Sdyyld benimki mecburi genel oldu annem tutarken ben kendime gelip emzirdim zaten bunu söylememin sebebi hani kimseyi korkutmaya gerek yok genel olsun spinal olsun herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok herkese güzel doğumlar diliyorum

Ervamsd hiçbir problem yaşamadım 4 sene oldu haziranda tekrar spinal olacağım 😊

Ervamsd ikisinide olmuş biri olarak söylüyorum spinal ol genel olunca ağrıyla uyandım çok zor oldu

Bugün doğum oldu sanırım nasıl geçti? Nasılsınız?

karaguzelirem_ insanlar çok garip ya normal doğurmayi marifet saniyolar insanlar sezeryan istiyorum bile diyemiyo sussunlar diye. Herkes normal doğurabilir diye bişey yokki hangisi bebek ve anne için saglikli ise doğru ise o tercih edilir normal doğumda yalnış ıkınmada alttan dikis yiyenler var o daha kötü bence. Bazisi normal doğuruyo 1 hafta kendine gelemiyo bazisi sezaryan oluyo 2 güne ayaklanıyo bence bu işler bünye ile alakalı Herkes sağlıkla bebeğine kavussun dedikleri gibi herkes konuşur kulak tıkamak lazım ben kendi isteğimle sezeryan istiyorum en güzeli bence herkesin hakkinda hayirlisi olsun toplum değişik😂😍

Whopper her ameliyatın riskleri var. Ona bakarsan genel anestezi alıp uyanamayan da var. Ama bunlar çok düşük olasılıklar. Şu an doktorlarımız çok iyi. Lütfen güzel düşünün stres yapmayın. Spinal veya epidural olup hiçbir kalıcı sorun yaşamayan bir sürü insan var. Neden en kötüsünü düşünüp korkuturlar insanı hiç anlamam. Genel olursa bebeğe de geçiyor spinalde bebeğe geçmiyor ilaç.

Pinaargunes gelin sarılalım ya , duygularıma çok güzel tercüman olmuşsunuz teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum kesinlikle.. kendinizi kafa olarak neye hazırlarsanız bence o size daha iyi gelecek ben öyle düşünüyorum sezaryenle kendimi daha iyi hissedeceğim bunu biliyorum ve kendimi buna hazırladım o yüzden hiç korkmuyorum ☺️