dhbetul Cansuserkan canım şuan 17+5 😂 doktor 12 de kıza benziyor demişti 16 da kesinleşti kız olduğu 😂 kese şekli Ramzi teorisi nub teorisi hepsi de tutuyordu 🥰
Mstfmom thekaderrrr ay canım inşallah 🥰 Rabbim gönlüme göre versin bir oğlum var birde kızım olmasını isterim.
2prensesannesiiii thekaderrrr https://mutluresim.com/images/2024/02/14/znb9LB.pngvideodan öektim bakar mısınız🥰 karından usg
Momasil_42 thekaderrrr canım lütfen bana da bakar mısın doktorum sinirlerimi bozdu çok kötü fotoğraf veriyor ama gene de bakıp yorum yaparsan sevinirim
thekaderrrr Momasil_42 canım ben ramzi teorisine göre yorum yapıyorum ama 🤭 çoğunlukla da tutuyor 😍 eğer varsa 6-7 haftalık görüntüsü lazım onun için 😘
Tugba1tugba thekaderrrr evet karından canım ikiside ama üsteki usg 6 haftalık alttaki 7 üstekinde sanki solda değil mi bebiş
Tosbisim thekaderrrr ayyy benim 5 haftalık ultrasonda doktor bebek rahmin sağına yerleşmiş dedi acaba cinsiyeti ne olur ilk bebeğim de çok heyecanlıyım 🥰
Deletedmom_87 thekaderrrr evet canım diğerleri kaybolmuş bi bunlar elimde kalmıştı ama alakası varmı bilmiyorum kızım hep sağ taraftaydi benim top gibi yapardı hatta kendini sag tarafımda 😃