annelik_4 thekaderrrr biz burda 6 haftalığız 7.haftada bebek göründü çok şükür oğlumuz olacak inşallah😊🐣
Rabiul Mstfmom o kadar çok cinsiyet tahmini yaptırdım ki şimdi cinsiyetim belli olunca anladım haha ama hiç öyle bakamdım canım göster bakalım belki tutar iki ihtimal var saten 😂
Evinuuu semra2598 benim de yumurtlama zmaani sağ yumurtalığım ağrıdı döllenme zamanında da hep sağ yumurtalığım acıdi.bebek sağ tarafta tutunmustu ve oğlum olacak bence sağ tarafla alakası var cinsiyetin 🤷
Evinuuu thekaderrrr bu platformda iki kişiye bu haftalarda birçok tahmin yaptridim dogru çıktı sizde bı tahmin ettirin isterseniz @asilmom50 ve aselsmoms
dhbetul Cansuserkan canım şuan 17+5 😂 doktor 12 de kıza benziyor demişti 16 da kesinleşti kız olduğu 😂 kese şekli Ramzi teorisi nub teorisi hepsi de tutuyordu 🥰
Mstfmom thekaderrrr ay canım inşallah 🥰 Rabbim gönlüme göre versin bir oğlum var birde kızım olmasını isterim.
2prensesannesiiii thekaderrrr https://mutluresim.com/images/2024/02/14/znb9LB.pngvideodan öektim bakar mısınız🥰 karından usg