Ebrar_65 Rabiul Evet bende kız demiştim Demek ki bazen yanılma olabiliyor canım sağlıklı olsun da rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Prensiminannesiyim thekaderrrr benim 6 haftalıkken ve 8 haftalıkken kesede bebeğin bulunduğu yerler farklı 6.haftada solda 8.haftada sağda 😂😂
Aysegulmutlu97 EbruErcan canım ben 5+5 ikrn karından ultrason ile kalp atışını gördük :) ama benim beta değerim 5+3 ken 8000 binlerdeydi belki faydam dokunur maşallah :)
annelik_4 thekaderrrr biz burda 6 haftalığız 7.haftada bebek göründü çok şükür oğlumuz olacak inşallah😊🐣
Rabiul Mstfmom o kadar çok cinsiyet tahmini yaptırdım ki şimdi cinsiyetim belli olunca anladım haha ama hiç öyle bakamdım canım göster bakalım belki tutar iki ihtimal var saten 😂
Evinuuu semra2598 benim de yumurtlama zmaani sağ yumurtalığım ağrıdı döllenme zamanında da hep sağ yumurtalığım acıdi.bebek sağ tarafta tutunmustu ve oğlum olacak bence sağ tarafla alakası var cinsiyetin 🤷
Evinuuu thekaderrrr bu platformda iki kişiye bu haftalarda birçok tahmin yaptridim dogru çıktı sizde bı tahmin ettirin isterseniz @asilmom50 ve aselsmoms