Momasil_42 thekaderrrr canım lütfen bana da bakar mısın doktorum sinirlerimi bozdu çok kötü fotoğraf veriyor ama gene de bakıp yorum yaparsan sevinirim
thekaderrrr Momasil_42 canım ben ramzi teorisine göre yorum yapıyorum ama 🤭 çoğunlukla da tutuyor 😍 eğer varsa 6-7 haftalık görüntüsü lazım onun için 😘
Tugba1tugba thekaderrrr evet karından canım ikiside ama üsteki usg 6 haftalık alttaki 7 üstekinde sanki solda değil mi bebiş
Tosbisim thekaderrrr ayyy benim 5 haftalık ultrasonda doktor bebek rahmin sağına yerleşmiş dedi acaba cinsiyeti ne olur ilk bebeğim de çok heyecanlıyım 🥰
Deletedmom_87 thekaderrrr evet canım diğerleri kaybolmuş bi bunlar elimde kalmıştı ama alakası varmı bilmiyorum kızım hep sağ taraftaydi benim top gibi yapardı hatta kendini sag tarafımda 😃
thekaderrrr Momasil_42 7.hafta için başka görüntün var mı canım çünkü o tam ortada duruyor ne sağ ne sol diyebiliyorum biraz inatçı bir bebiş 🤭🤭
ezell34 thekaderrrr karından canım 6 haftalık burda ay inşallah kızım olur bi tane de oğlum var Allahım inşallah iki meyveyi tattırır
thekaderrrr ezell34 gönlünden hangisi geçiyorsa onu nasip etsin rabbim inşallah ama çok büyük olasılıkla tahmin ettim 🥰 belli olunca yazarsam sevinirim 😘😘
2prensesannesiiii thekaderrrr https://mutluresim.com/images/2024/02/14/znb9LB.pngvideodan öektim bakar mısınız🥰 karından usg