Yslyrt valla canim heyecanıysa heyecanlı.cizgini çizmiyorsan basın ağrıyor. Bizimkilerde çok heyecanlı daha doğurmadım ama yani açıkçası böyle düşünüyorum. Geçen gün kayınpeder diyorki doğum gününde ona 2 katlı pasta yaptircam. Annesi seçer onun pastasını dedim. Bu kadar ! Anlayan anlar
Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan
Yslyrt bnde oyleym cins cins mal mal sakalar yapiyrlar bnm cocuguma oglum filan dedi laf arasi biyere gittgmzde karnin buyumus diyenlere evet buyuttuj diyor kaynanam zeka seviyesi dusuk laflari varo benim oglum gidip kndi cocugunu sevsin istiyisa gitsn baska yapsn halla halla valla huzurm kaciyor evimden cikmicaklar ellickler diye
Ayse1 canım her kes kendi adına yorum yapıyo zaten. Ben hanımefendi adına yazmadımki kendi hayatımdan yazdım zaten. Senınkiler iyi cok şükür hep iyi olsunlar Aşlah kotuyu gostermesin. Sana dusundurtmemişler. Benimkiler çakal kaynanam şimdiye kadar cok canımı yakdı. Cocugumla alakalıda benı germeye calışıyo. Kırmak icin soyluyo biliyorum. Tek tesellim eşim. Oda biliyo ailesinin ne oldugunu benı takma diye teselli ediyo. Hamileyim hassasım diye deyl. Hep boyleydi onlar allah kalplerine gore hayat versin onlara o kadar
Annesininmucizesi ya kalp kirmak değil kesinlikle amacim çünkü insanın ihtiyacı oluyor ama üzülüyor insan bu piskolokiden nasıl kurtulucam bilmiyorum
Shrydn yani bide bnm annemden neden kiskanim bnm annem sonucta onemli olan benim kime guvendigim filan cok sacma empati kurmaya calismak bile sacma Annem yani o el karisi sonucta
Yslyrt kazasız belasız doğurda şimdi geçmese bile doğurduktan sonra zamanla emin ol geçicek
Buseamaikizlerburcu evet insan kafasından atamıyor bu düşünceleri kısacası hamilelere karışi anlayisli olunmalı bence
Ayse1 yo esimin annesi bnm annem degil hicte oyle gormuyorum nefret ediyrum ondan sonradan gelip agzima ederek anneligi yerden yere vuramam Annelik cok kutsal bise lafin gelisi ayip olmasn diye anne diyom sadece
Annesininmucizesi hadi inşallah
Yslyrt Cuma günü doğum yapcam nasipse ilk aylarımda kaynanamda bana bunu bize ver siz kendinize yapın demişti bende o ne alaka onun saçının tek telini bile kimseye vermem demiştim sonra eşime demiştim annene söyle bir daha bu ve bu sekılde bı konusma yaparsa degıl torununu sevmeyı yüzünü bıle göremez yani die👍 neyseki bidaha konusu açılmadı valla sevsinlerde sahiplenemezler .
Bilinmeyen34 yapmayın böyle yazık insanlara yaa. Keşke deseydin baba birlikte seçeriz sende alırsın diye. Kırmayın düşün o senin sevdiğin adamın babası böyle davranma. 1 sene sonra Doğum gününü bile hatırlamayacak belki.. sadece hayal kuruyorlar
Yslyrt kıskandığın konu 😁
Yslyrt bitrk hamileler olark biz birbirmizi anliyoz😃😃😂
Merobebe bazı duyguların altında yaşanmışlıklar vardır. Bende ilk evlendigim zaman çok çok iyiydim.gel dedimi gelen git dedikleri zaman gidendim.
Malesef beni iyi niyetimden vurdular. O yüzden onlara karşı da iyi niyetimi kaybettim
Malesef beni iyi niyetimden vurdular. O yüzden onlara karşı da iyi niyetimi kaybettim
Elizveannesi olabilir herkesin düşüncesi saygı duymak gerekiyor komik olan bir şey yok burada bir çok insan da aynı düşüncede benimle birlikte alay edecek gıdin başka ınsanlar bulun
Buseamaikizlerburcu evet canım bunada şükür bazıları anlamasada anlayanlar sağolsun 😂😁
Bilinmeyen34 kuzum ya aynısını bende yaşadım çok üzücü seninle gerçekten tanışmak isterim
SemaKumtepe aynen öyle bu şekilde konuşmalari hiç hoş değil