Yslyrt herkez ilk kez doğuruyo sonuçta bizde 10 uncuyu doğurmuyoruz ama bi günden bi güne de aklımdan hiç byle şeyler geçmedi ve bn 6 yıllık evliyim çok uğraştim olmadı rabbim şimdi nasip etti yani kıskansam bn kıskanırım ilk başta ama hiç byle bi duyguya kapılmadm rabbim nası verdiyse almasını da öyle bilir byle düşünöe bnce kazasız doğur rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Ama byle seyler düşünme 🙏✋
Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan
Aman iki ağlasın al al diye sana verecekler merak etme annesinden iyi kimse bakamaz derler.. şimdi olmayan çocuk üzerinden konulmak kolay.. bence duymamazlıktan gel Gül geç sonuçta seviniyorlar onlarda
rabiaomer66 aslında amacımız sevdirmememk değil ama böyle söyleyince ilk hamilelik olunca insan morali bozuluyor çünkü kendi bakmak eğitmek istiyor böyle şeyler söylenince de insan üzülüyor
Yslyrt canım ilk hamileliğin belliki İnan Doğum yaptıktan bi süre sonra değişiyor o duygular zamanla ilerleyen zamanda biri gelip biraz ilgilensede beş dakika dinlensem diye bakıyorsun hele bide ikinci çocuk oldumu benimde ilk hamileliğimde öyleydim kimse sevsin istemezdim ama Doğum yaptıktan sonra tamamen duygularım değişti bide üstüne ikinci oldumu tek başıma büyüttüm kayınvalidemler uzağa taşındı ne zaman gelcek diye gözünün içine bakar olmuştum şuan hormonlarından çok hassas ve duygusalsın doğumdan sonra değişirsin 😍
Annesininmucizesi bak evet haklısın doğru olan bu üzüldüm uğraşıp da beklemek çok zor bende uğraştım ama duygular değişiyor sizin hamileliğiniz bu şekilde geçiyorsa ne kadar güzel ama malesef herkesin bu şekilde olmuyor keşke benimde olmasa ama insan gerçekten çok üzülüyor
Yslyrt tövbe estağfurullah ciddi ciddi sormuşsunuz Bi de 😂
Merve201119 inşallah kuzum ya inan bunu bende çok istiyorum 😍🤗
Minikdunyam haklısın kuzum evet
Elizveannesi komik olan nedir
Shrydn bunun düşünceyle hiç alakası yok eğer bir lafa takmak isterseniz takarsınız bu kadar basit .insanlar kaynanam çocuğumu sevsin beni önemsesin diye neler yapıyor .ayrıca hanımefendi belirtti çok iyi insanlar dedi .sanki gülüp geçsek ne olacak .onlarında torunu.art niyetli insanlar olsa ve bunu söylese bozulabilirsiniz.benim kaynanam kayınbabam tam bir anne babadır sonuçta eşimin ailesi .böyle şakalara sinir olmuyorum çok şükür
Canım hiç kıskanma. Böyle olması daha iyi ben hamileydim birlikte yaşıyorduk Kayınvalidem ben çocuk falan bakamam derdi hep ve gerçekten de asla bakmadı 😔
Yslyrt kendini yıpratırsın kimse kimsenin bebeğini alamaz öyle bi dünya yok bu çocuğun anası belli babası belli geriye kalan insanlar 2 inci sırada bn kırıl diye söylemedim ama byle bi düşünce bana doğru gelmedi sadece herkez aynı duyguları yaşıcak die bi şey yok haklısınız ama o insanlarda sevdikleri için söylüyo örnek vericem benim annem daha doğmadan karnımdayken paşam die seviyo ama kaynana hergün kavga ediyo ve benim ne kadar zorluk çektiğimi biliyo demek istediğim ne insanlar var bnce onları kırma bi şey söyleme 😊
Yslyrt hamileyken bende de öyle oluyodu bütün gün strese giriyodum doğsun istemezdim ya bana vermezlerse ya herşeye karışırlarsa ya kucağıma bile alamazsam fln diye ama öyle olmuyor bebek annenin kokusundan başkasında demiyor ve doğunca İnan’ öyle bişey kalmıyor biraz bakan olsada bende uyusam diyorum hep 😁
Annesininmucizesi o yüzden zaten sizinle paylaştım ya birşey de diyemiyorum üzülurler diye 😊
Yslyrt 1 kere ağzının payını ver ve kurtul!
Gizemslr10 hahaha suan aynı duygular bende var doğum sonrası aynı duygulardan bende ıstiyorum 😊
Bilinmeyen34 kirmak istemiyorum onları da onlarda heyecanlı benim kadar ama böyle söyleyince de çok üzülüyorum