• Gebelik
  • Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan

Yslyrt Yapacaklarından değil bence sevdiklerinden öylr diyorlar. Kötü düşünme sen yine de
Yslyrt şu bir gerçek ki biz onları babamız annemiz gibi görmemiz için onlarında bizi kızları gibi görmesi gerek .benim de kırıldıklarım kırdıklarım oldu ama sünger çekmeye çalışıyorum .çünkü eşim çok üzülüyor böyle şeylere .hep kalabalık aileleri sever ve özenir sorunları çok sevmez .onu germek istemiyorum o yüzden .ama herkes kendi yaşadıklarını bilir ben dışardan bir gözle yorum yaptım .kırdıysam Hakkınızı helal edin
Yslyrt aynı şeyleri bende düşünüyorum canım. Kızımız yok ya çok hevesliyiz deyip duruyolar. O yüzden bende düşünmemeye çalışıyorum. Düşündükçe kuruyorum çünkü
istkizannesi görümcem Doğum yaptı kayınvalidem kaynanası fln sürekli ellerinde çocuk.. ağlayınca anasına atıyorlar 😂...
Biz eşimin babasıyla yaşıyoruz.adam erkek torun delisi ve kız çocuğunu pek sevmiyo daha doğrusu evlattan saymıyo kız çocuğunu..çok korkmuştum ben erkek olursa bu adam alır çocuğu kendi kafasına göre büyütür,herşeye de karışır demiştim .. ama Allah a çok şükür bebeğim erkek değil kız olcak 🤗çok saçma ama sırf bunun için seviniyorum
Bilinmeyen34 beni de çok iyi niyetimden vurdular ama yine de iyi niyetimi kaybedemiyorum bazen saf olduğumu bile düşünüyorum ama yok vicdanım izin vermiyor mesafeli yada kötü davranmya..Ne bileyim belki onlarda bana samimi davrandıklarından , sahiplendiklerinden ,belki de eşimi çok sevmemden... bilemiyorum yoksa bizde şu 6 yılda neler yaşadık... burdaki çoğu arkadaş kaynanasıyla Kayınpederyle yaşadıklarını anlatıyor ya bizim yaşadıklarımızı yaşasalar herhalde hiç yüzüne bakmazlar...
    Merobebe ben sadece mesafeli olmayı tercih ediyorum.bu da kendi iyiliğin için.samimi gelmiyorlar artik bana. Eşimi bu kadar sevmesem zaten farklı olurdu herşey
    Annesininmucizesi valla çok şaşkınım bazılarına diyecek bisey bulamıyorum insanlar çocuk sahibi olmak için nelerin feda ediyor ama bazıları çocukları babaanne dedeye sevdirmeye aciz onlarda evlatlarını sizinle paylaşmış haksızlık yani omlarda anne baba torunları onların göz bebeği 😍
    Ben altlı da üstlüde oturmuyorum benm Ailem İstanbul’da kayınvalidemle aynı şehirdeyiz yani hep derim anne benim sana bi dağ gibi ihtiyacım var bunu hep dile getiren benm keşke altlı üstlü olsam bana desteğin alasını verir gidicem Doğumdan snra omunla kalıcağım çocuğa vE bana destek olacak vE bu insanlarda çocuk bebek özlemi cekiyor evlatlarının yawrusunu sevmek vakit geçirmek isterler kimse kimsenin çocuğunu Zatem almaz alamaz sen o psikolojiden çık olan sana olur yıpranma boşuna 🙈
      Benim görümcem daha hamile kalmadan sen doğur 6 aylık yap bana ver ben bakarım diyordu. Sanki ben ortaya atmak için doğuruyorum çocuğumu. Aldırıyor muyum he he deyip geçiyorum. Hiç umursamıyorum. Kızlar bişey farkettim ki bu dünyada millete he he deyip bildiğinden vazgeçmeyince rahat ediyorsun 😀
      Yslyrt ben de kıskanıyorum canım sadece ben ve eşim odaklı düşünüyorum zaten normalde de eşimi annemi kardeşimi kıskanmışlığım çok vardır iş kendi çocuğuna gelince daha bir artıyor 😂 geçen kayınbabam alırım ben gezmeye götürürüm onu senin haberin bile olmaz sana mı sorucam dedi gülerek nasıl sinirlendim anlatamam bana sorucaksın tabi dedim annesiyim ben onun ben taşıyorum onu dedim 😈 torunu hakkı sevicek ama uslubuna ve benim kurallarıma uymak şartıyla yoksa benden çekeceği var zaten kendisini pek sevmiyorum 🤷
      3 yıl sonra

Yslyrt Merhaba postunuzu okudumda ayni seyleri yasiyorum bende bebeginiz olmustur hala duygulariniz devam ediyormu duzelme oldumu merak ettim