• Gebelik
  • Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan

Yslyrt ya suan saçmalıyosun kimse kimsenin bebeğini alıp da vermemezlik yapamaz e biraz önce de niyetlerini biliyodum aslında kötü niyetli değiller diyodun alt kat yada üst kat farketmez aynı evde bile oturan insanlar var k.bakma da sanki tek sen doğuruyosun sen gerçekten iyi değilsin 🤨
    Annesininmucizesi herkesin kendi düşüncesi ilk defa anne olacağım için heyecanlıyım ve endiseliyim bu şekilde sizinde alaycı ve düşünce küçümseyen tavırlar sergilemenize hiç gerek yok anlayış gösterebilirsiniz bir çok anne adayı burada bu duyguyu yaşıyor hepimiz hatta siz oylesinizdir benim düşüncem bu tek bunlar mı doğuruyor demissiniz ilkez doğuracağım ALLAH izin verirse
      Ben de hiç böyle duygular yok valla. Hatta beni yalnız bırakmazlar inş doğumdan sonra diye düşünüp duruyorum. Çalışan anneyim en fazla 4 aydan sonra hiç tanımadığım birine emanet edicem.
      Konunuza gelince öyle birşey olmayacağını biliyorsunuz. Sinirlenerek ancak kendinizi gerersiniz. Gülüp geçin.
        Mayasey evet haklısın kuzum hormonlar ve duygusallık bir olunca insan kafaya takıyor ışte
        Yslyrt sen bosver deyip dursunlar bende kriz geçiriyorum ama doguran benim demi onlara bsy düşmez böyle düşün sevip cekilirler sadece
          Yslyrt aynı durum. Bide kaynanam ne dese beyenirsin. Dogur bana ver ben buyuteyım. Sen gencsın yıne olur falan😬 agzını actıgında dovmek istiyorum yaa kadını. Ben ilk anneliyimi yaşıycam sana niye veereyim salak kadın🤔
          Yslyrt herkez ilk kez doğuruyo sonuçta bizde 10 uncuyu doğurmuyoruz ama bi günden bi güne de aklımdan hiç byle şeyler geçmedi ve bn 6 yıllık evliyim çok uğraştim olmadı rabbim şimdi nasip etti yani kıskansam bn kıskanırım ilk başta ama hiç byle bi duyguya kapılmadm rabbim nası verdiyse almasını da öyle bilir byle düşünöe bnce kazasız doğur rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Ama byle seyler düşünme 🙏✋
            Ayse1 annemiz demezki. Benım annem duwunceli birisi. Bana oyle bi şey hic bir zaman demez. Zaten benı seven kimse demez. Ben kendim isterimse veririm musayıtseniz bakın diye. Aksi yanliş
              Aman iki ağlasın al al diye sana verecekler merak etme annesinden iyi kimse bakamaz derler.. şimdi olmayan çocuk üzerinden konulmak kolay.. bence duymamazlıktan gel Gül geç sonuçta seviniyorlar onlarda
                rabiaomer66 aslında amacımız sevdirmememk değil ama böyle söyleyince ilk hamilelik olunca insan morali bozuluyor çünkü kendi bakmak eğitmek istiyor böyle şeyler söylenince de insan üzülüyor
                Yslyrt canım ilk hamileliğin belliki İnan Doğum yaptıktan bi süre sonra değişiyor o duygular zamanla ilerleyen zamanda biri gelip biraz ilgilensede beş dakika dinlensem diye bakıyorsun hele bide ikinci çocuk oldumu benimde ilk hamileliğimde öyleydim kimse sevsin istemezdim ama Doğum yaptıktan sonra tamamen duygularım değişti bide üstüne ikinci oldumu tek başıma büyüttüm kayınvalidemler uzağa taşındı ne zaman gelcek diye gözünün içine bakar olmuştum şuan hormonlarından çok hassas ve duygusalsın doğumdan sonra değişirsin 😍
                  Annesininmucizesi bak evet haklısın doğru olan bu üzüldüm uğraşıp da beklemek çok zor bende uğraştım ama duygular değişiyor sizin hamileliğiniz bu şekilde geçiyorsa ne kadar güzel ama malesef herkesin bu şekilde olmuyor keşke benimde olmasa ama insan gerçekten çok üzülüyor
                    Shrydn bunun düşünceyle hiç alakası yok eğer bir lafa takmak isterseniz takarsınız bu kadar basit .insanlar kaynanam çocuğumu sevsin beni önemsesin diye neler yapıyor .ayrıca hanımefendi belirtti çok iyi insanlar dedi .sanki gülüp geçsek ne olacak .onlarında torunu.art niyetli insanlar olsa ve bunu söylese bozulabilirsiniz.benim kaynanam kayınbabam tam bir anne babadır sonuçta eşimin ailesi .böyle şakalara sinir olmuyorum çok şükür