Sumeyyeclb Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yardımcınız olsun.🙏 bilgi için teşekkürler.
Bende yarın kontrole gideceğim tam 37 haftayız o zaman bana da 1 hafta - 10 gün sonrasına gün verirler herhalde 😔

kubraren Eğer sezeryan olacağı belliyse evet yarın alırsınız sizde gününüzü 38+6yı geçirmiyorlar en son o güne veriyolar ama haftasonuna denk geliyorsa cumaya yazıyolar

kubraren Amin hepimizin evlatlarını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ☺️

asel-yasarrr ben de denemek için uzun zamandır randevu bakıyordum. Birkaç gün önce denk geldim. 15 gün sonraya falan. Tam 10da bak diyordu herkes, genelde unutuyordum. O gün saat 10 gibi girdim, denk geldim. Demek ki hemen doluyormuş gerçekten.

Siz alarm kurun isterseniz, açılır mutlaka birkaç gün içinde.

Cansuu34 2 kere alper beye gittim ama asistanı nisa hanım bakıyor bende hiç görmedim doktoru

Kkurt randevudan döndüm Alper beyin kendisi baktı ben hayatımda ilk defa devlet Hastanesi’nde böyle ilgili bir doktor görüyorum Allah kendisinden razı olsun 🥰

KuzeyinAnnesi10 merhabalar bende çam sakura da takipliyim kısmet olursa orada doğum yapacağım 1 ay sonra normal olucak siz heralde orada doğum yaptınız ben oda süslemek istiyorum yada dışarıdan süslemeci getirebiliyor muyuz acaba bilginiz var mı 🫠

KuzeyinAnnesi10 evet istediğin kadar soru sorabiliyorsun terslemiyor sabırla güzellikle anlatıyor asistana gösterip anlattı sonra da bı 5 dk annesi sen de bak eli ayağı burda falan diye bana da gösterip anlattı

Cansuu34 böyle doktorlar çoğalması dileğiyle hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰