KuzeyinAnnesi10 gebelere bakmıyor denildi ama bide çok dolu sanırım sıra hiç yok
BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA
asel-yasarrr ben de denemek için uzun zamandır randevu bakıyordum. Birkaç gün önce denk geldim. 15 gün sonraya falan. Tam 10da bak diyordu herkes, genelde unutuyordum. O gün saat 10 gibi girdim, denk geldim. Demek ki hemen doluyormuş gerçekten.
Siz alarm kurun isterseniz, açılır mutlaka birkaç gün içinde.
asel-yasarrr bakıyor canım yoğun olabilir
KuzeyinAnnesi10 Alper beye yarın randevum var ama genelde asistanlar bakıyor ve doktor hiç gormedim acaba Alper beyin kendisi muayenelerde oluyor mu hep
Cansuu34 benim olmuştu canım denk gelme meselesi kata hatta kontrolüme de gelmişti
Cansuu34 çok tatlı dimi ya doktoru içime sokasım gelmişti
Kontrolde eşimizde gelebiliyor mu acaba
KuzeyinAnnesi10 merhabalar bende çam sakura da takipliyim kısmet olursa orada doğum yapacağım 1 ay sonra normal olucak siz heralde orada doğum yaptınız ben oda süslemek istiyorum yada dışarıdan süslemeci getirebiliyor muyuz acaba bilginiz var mı 🫠
KuzeyinAnnesi10 evet istediğin kadar soru sorabiliyorsun terslemiyor sabırla güzellikle anlatıyor asistana gösterip anlattı sonra da bı 5 dk annesi sen de bak eli ayağı burda falan diye bana da gösterip anlattı
Mayis24 malesef canım
Brcckrkoc oda süslenir ama biri gelebilir mi emin değilim canım onu sorabilirsin hastaneye
Cansuu34 böyle doktorlar çoğalması dileğiyle hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰
KuzeyinAnnesi10 amin inşallah bütün bekleyenlerin 🥰
- Düzenlendi
KuzeyinAnnesi10 canım cam sakura da nasıl sezeryan oldun yapıstırma mı dıkısı bıde sonda uyuşukken i mı taktılar lavman yaptılar mı
Melekandc bende orda sezeryan olabilirim ama korkularım var birde doktorlar aşırı egolu hangisine denk gelirse zaten ona randevu alıyorum garip bir hastane bana ultrason resmi vermişlerdi herhalde ufak diye
Pamukkokulum yapıştırma canım canım belden uyuştuldum. Lavma yapılmadı sonda da uyuşuk değildim ama hissetmedim çok rahat acımadı.
Bilinmiyor-1234 tam tersine çok iyi doktorları orda doğum yaptım çok memnunum
KuzeyinAnnesi10 ayy bende orda ınsAllah sezeryan düşünüyorum çnkü özeller çok pahalı ilk dogumumu Özelde yaptım ama sımdı cam sahura düşünüyorum ama randevu alamıyorum bı türlü nasıl yaptınız sız bıde sonda uyusukken istesem takarlar mu memnun oldıgunuz doktor var mı tavsıyenedecegınız