KuzeyinAnnesi10 evet istediğin kadar soru sorabiliyorsun terslemiyor sabırla güzellikle anlatıyor asistana gösterip anlattı sonra da bı 5 dk annesi sen de bak eli ayağı burda falan diye bana da gösterip anlattı

Cansuu34 böyle doktorlar çoğalması dileğiyle hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰

Melekandc bende orda sezeryan olabilirim ama korkularım var birde doktorlar aşırı egolu hangisine denk gelirse zaten ona randevu alıyorum garip bir hastane bana ultrason resmi vermişlerdi herhalde ufak diye

Pamukkokulum yapıştırma canım canım belden uyuştuldum. Lavma yapılmadı sonda da uyuşuk değildim ama hissetmedim çok rahat acımadı.

KuzeyinAnnesi10 ayy bende orda ınsAllah sezeryan düşünüyorum çnkü özeller çok pahalı ilk dogumumu Özelde yaptım ama sımdı cam sahura düşünüyorum ama randevu alamıyorum bı türlü nasıl yaptınız sız bıde sonda uyusukken istesem takarlar mu memnun oldıgunuz doktor var mı tavsıyenedecegınız

Pamukkokulum sabah 10nda bakabilirsin randevu açılıyor. Bilmiyorum ben normal doğum için gittim sancı çektim 12 saat 8 cm açılmama vardı ama bazı sorunlar çıkınca apar topar sezeryana alındım o yüzden odada takıldı sonda sorma fırsatım olmadı zaten hiç hissetmedim artık o kadar canım acıyordu ki. Alper bey demet hanım mert bey canım

Mommelike birde gerçekten kim denk geliyorsa onun girmesi korkutucu bende gidiyorum demet hoca çok iyi ama doğuma girmedklierini söylüyor mesela doktor isteyememek çok kötü şikayetleri çok korkutuyor allah yardımzcımız olsun :(

KuzeyinAnnesi10 merhaba tekrar rahatsız ediyorum Alper beye Bahadır randevu almaya çalışıyorum hem 15 günü aştığı için verilmiyor gem gebelere bakılmıyor diye ibare yazmışlar asla bulamadım hem demet hanıma hem ona