KuzeyinAnnesi10 canım normal muayene gidince esinide yanına alıyorlar mı bir kere devlet Hastanesi’ne gittim muayene için kimseyi almadı doktor ben tek girip çıktım ultrason fotoğrafida vermedi oyuzden eşim gorememisti burda nasıl muayene

Painsama HASTANE ÇANTASI

1 paket ıslak mendil
    Pamuk ve kutusu
    15 tane bebek bezi

Doğumhaneye verilecek;
    1 takım kıyafet (eldiven şapka önlük çorap ve zıbın dahil)
    açma örtüsü
    bebek bezi 1 tane
    1 battaniye orta kalınlıkta

Pişik kremi
    Göğüs ucu kremi
    Göğüs pedi 15 20 tane koydum ben paketliydi açmadan
    2 kilot
    2 atlet
    1 Sudyen
    Depend 6.tane
    2 yedek alt açma örtüsü
    2 müslin battaniye
    1 kalın puffy battaniye
    1 takım gecelik 1  pijama takımı
    3 çorap
    1 tane yedek toka
    2 tülbent
    Dedorant
    Gece pedi uzun
    Vücut ve saç havlusu
    Korse
    Biberon Emzik
    Gümüş kapak
    Silikon göğüs ucu
    Çıkarken giymeye 1 takım kıyafet
    Yelek
    2 yedek 2 takım kıyafet 2 zıbın 3 çorap ve ağız mendil
    İsimli takımı ve taki takı yastığı
    Terlik
    Çöp ve kirli poşeti
    Topuz tokasi ve ütü istemeyen şal ve bone
    Hırka 1 tane
    Kağıt havlu
    2 tane avuc içine de sıkmak için tarak
    Kuruyemis ve içecek
    İğne
    Maske
    Kolanya
    Enjektör

Kendim için doğumhaneye verilecek
    1 takım pijama takımı
    1 Sudyen
    1 atlet
    1 depend
    1 tülbent
    1 Çorap
    Başta depend olacağı için üstümde ekstra kilot koymadım

Merhaba, bebek doğduktan sonra odaya mı getiriliyor yoksa doğumhanede giydiriyorlar mı ?
    Birde anne de odada mı giyiniyor ? Bilgi alabilir miyim ?

kubraren normal doğumda kendi odanızda doğum yapıyorsunuz bebeği sarıyorlar refakatçi giydiriyor ama sezeryanda nasıl bilmiyorum

Selam kızlar o hastanin gebelik okuluna gidiyorum şuan derslerimize ebeler giriyor çok memnunum dogum yapıcagınız oda tek kişilik ve dogumlar o odada oluyor yataklar dogum başladıgında catala dönüşüyor yani catal yanınızda olmuyor dogum esnasında hemen yapıyorlar dogum başlayana kadar refakatçiniz yanınızda kalıyor dogum anında kapıya cıkarılıyor dogum bitince yanınıza tekrar giriyor ebemizin üstüne basarak söyledigi birşey car sizede fikir olsun bebekler yıkanmıyor silinmiyor sadece kurulanıp veriliyor ve siz giydiryorsunuz isterseniz birde ilk giydirceginiz takım özenerek aldıgınız bir takım olmasın ikinci giydiriceginiz o takım olsun dogumdan sonra normal odaya alınıyprsunuz bebekle birlikte o biraz şans meselesi 2 kişilik yada tek kişilik olması orda refakatçi saatleri oluyor dogum yaptıktan sonra dogum katı müsaitse herhangi bir dogum yoksa yeni kayıt yoksa dogumdan sonra eşinizide hemen yanınıza alıyorlar bir 10 15 dk lık sizle bebegi görsün diye odada tuvalet banyo size özel banya oturmalı duş alma yeri yanieşyalarınız koymak için dolaplar var mini buz dolabı var bir tane tv var orda emzirmekle ilgili videolar bormal kanallar var bebek konturolüde hemen yanınızda yapılıyor aksi bir durum yoksa odadan cıkarılmıyor

Semolinko ben orda takipliyim bir kere bile ultrason fotoğraf vermediler yalvar yakar ekrandan fotoğraf çektim

En başından beri çam sakuraya gidiyorum ikinci gebeliğim riskli doğum olduğu için tercih ettim, bu zamana kadar 1-2 defa bazı asistanların soğuk davranışlarına denk geldim ama benim için sağlık sorunumuz olmasın o önemliydi bazende çok iyi asistanlara doktorlara denk geldim konuştukça konuştuk her seferinde farklı kişilere bakıldım bi yandanda iyi hepsine aynı şeyleri sordum benzer yorumlar aldım kafamda çok soru işareti kalmadı evet ultrason kağıdı vermiyorlar ama rica ettim oğlum merak ediyo kardeşini kağıt verirmisiniz diye verdiler ama çok belli çıkmadı 😅 cuma günü doğum olacak inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatırız 🤲🏻

KuzeyinAnnesi10 hangi gün doğum yaptınız acaba benim cuma yatış olcak sezeryan olduğu için 2 gün kalırım herhalde pazara denk geliyo pazar günü taburcu ederler mi yoksa pazartesine mi kalırım bilemedim,tekrardan çantama ekleme yaptım o nedenle ne olur ne olmaz

Sumeyyeclb merhaba ameliyat gününü kaçıncı haftada verdiler ve kaç haftalıkken doğuma alıyorlar ?

Melekandc bende oraya gidiyordum ta ki geçen hafta kuzenim dogurana kadar.. spinal vermişler tutmamış defalarca demiş hissediyorum diye psikolojik olduğunu söylemiş Dr ve ilk.kesiyi hissetmiş.direk bağırmış ikinci de ben kimildayinca ikna olup genele çevirdiler dedi ben de bu sebepten dolayı bıraktım