Esra_av12 bende ilk doğumu özelde yaptım herşey çok güzeldi doktorum çok güler yüzlü olmasada gayet ilgilşydi ve işinde iyiydi şuan şehir hastanesinde takipliyim ve doktorhm o kadar iyi ki, içeriye 5 kişi giriyor çıkan olunca başkası geliyor yani oda hiç boşalmıyor ama doktorum sabırla herkesle konuşup herşeyi açıklayarak anlatıyor asla aceleye getirmiyor birşeyleri 3lü ultrason görüntüsü veriyor her seferinde hijyen konusunda da iyi hastane. Aslında önemli olan doğru doktoru bulabilmek yani benim planlı sezaryen olacak haziranda doğumum o yüzden başka doktor girme ihtimali de yok ama doğum ve sonrası için merak içerisindeyim sonuçta sadece doktorla değil hasta bakıcı dahil birçok kişiyle muhattap olunacak bir süreç😊
Devlet hastanesinde sezeryan olan var mı ?:(
nurcan355 Azarlayarak iş yapıyorlar insanın gerçekten sinir damarına çok dokunuyor. Doktorlardan ziyade doktor harici olanların doktormuş gibi davranma saçmalıkları cabası. Temizlik personelleri bile ayrı alem de denetlendiğini düşünmüyorum artık. Herkese her şeyi diyebileceklerini sanıyorlar. Bunu fırsat bilen özel hastaneler de tabi fiyatları uçuruyor
- Düzenlendi
Nergisssadyamn onu demek istemedim ki oda da kimse yok kadın doğum bölümüne direk Erkek girişi yasaktı çam ve sakura da ondan bahsediyorum kayıt kısmında bile erkek yasak başka bölümde erkekler bekliyordu. Valla renkli sürekli çekim yapılmıyor ve renkli de ola sürekli bebek görünecek pozisyondq değil ve çoğu erkek anlamıyor
Lutfiye20 Allah karşılarına çıkarsın gerçekten vicdan yoksunları. 🤬
Acıbadem kozyatağında dışarıdan doktor hizmeti ile doğum yaptım çok da memnun kaldım. Fazladan para almadılar herşeyi ile dört dörtlüktü. Doğumdan sonra hasta bakıcı banyomu yaptırdı Giydirdi saçımı kuruttu kuaför geldi fönümü çekti eşimle baş başa yemek yedik. Annem yıllarca devlete gitti hep ilgisizlik doğru düzgğn bakmıyorlar bile. Bir kere bir kadının doğumuna şahit oldum kadın sancı çekerden azarladılar çok üzülmüştüm. O yüzden kimse devlet hastanesini savunmasın kapıdaki güvenlik bile burnundan kıl aldırmıyor.
nurcan355 Bende düşük yaptım düşen parçayıda götürdüm devlete hatta isim veriyim Gaziosmanpaşa fizik tedavi hastanesi kadın doğum acil. Parçaya bakmadı bile alttan muayene etti bebek duruyor dedi gönderdi meğerse içinde bebek yok kese falan kalmış 1 gün kaldım öyle öğleen oldu sancıdan kusmadan duramıyorum meğerse zehirlemeye başlamış özele gittim bayıltıp kürtaja aldılar Allah herkesin kalbine göre versin ektiğini biçsin Allah’a havale ediyorum onları
Aysnremir23 ayy diyecek soz bulamadim valla gecmis olsun ettiklerini bulurlar insallah keske daha ilgili olsalar ama nerde hep insanlara hayvan muamelesi yapiyorlar kac kisi var cevremde hep devlete gidip yanlis teshis konulupta alinan alinmak istenen bir tane akrabamin sapasaglam oldugu halde seni kurtaja alicam demisler hicbir sıkıntısı yok cocugun simdi dogdu sapasaglam 3 aylik oldu yok yere kafalarina gore is yapiyorlar valla doktor diye guvenipte tedavi bile olamaz hale geldik hicbirinde vicdan denen seyin kirintisi bile kalmamis yazik valla cok yazik yok yere gunahina girdikleri birsuru bebek var boyle allahindan bulsunlar
Nergisssadyamn ne olacak bizim bu halimiz boyle hic bilmiyorum allah herjese vicdan nasip etsin insallah dediginiz gibi herkeste bir havalar her devlete gittigimde sekreterler hastalari azarliyor kavgaya tutusuyorlar herkes kendine hak goruyor azarlamayi kilolu hamile kaldim diye ayni sekilde doktorlardan azar yedim ne yapabilirim gecmisi geriye alabilme gibi bir sansim mi var ki kilo verme surecimde kaldim hamile 6 kilo vermistim ama bunu bilmezler iste niye kilolu hamile kaldin diye azarlarlar benim elimde olan birsey degil allah bu zamani uygun gormus bu zamanda olmus bende isterdim zayiflayip oyle hamile kalmak ama olmadi ne yapabilirim simdi insani sinir etmekten baska hicbirsey yaptiklari yok gercekten cok rezilce bir durum keske biri buna dur dese ama yok maalesef
nurcan355 Bulsunlar evet aynısını yaşasınlar ben çok çektim inanın içinde parçayla kalmak 1 gün bile insanı mahvediyor 🥺 kan değerlerim komple sıfırlandı onların yüzünden
Aysnremir23 cok uzucu bir durum cok cok gecmis olsun herkes ettigini bulur etme bulma dunyasi bu dunya bu kadar ilgisiz insanlar keske doktor olmasa bu durum belki sizi olduredebilirdi resmen caninizla oynamislar vicdansizlar
Cigdemkarslan bn kızımı devlette doğurdum.Ebelefınden doktoruna kdr memnunum bı skntı yasamadm aksıne ılgılendıler sertıfıkası vardı ayak ızlı saklıyorm hala smdi oğlum olck yıne devlette doğurcam inş
Sadeceanne2 genel anesteziye neye göre karar veriyolar tam olarak? Uyusturamazlarsa falan mı
Aysnremir23 amin çok kötü insanlar var gerçekten denk gelince anlıyor insan
lilasmom_ Hastanenin çalışma Biçimine bağlı. Benim sezeryan olduğum caman kovit başladıydı o zaman spinal yapıyordu Zeynep kamil. Şuanda da öyle dir. Büyük ihtimalle benimde spinal denendi 8,9 kez denemeden sonra olmadı genele dönmek zorunda kaldı. Şimdi olsa 2. Denemeden sonra genele dönün derdim çok çektim. Ağrısını da nefesim kesilip duruyor du uzanamadım oturarak. Uyudum hastane de o halde
prensesannesi_2227 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah😍 hastaneden hastaneye değişiyor galiba o sertifika olayı☺️
Esra_av12 Aramız 2 hafta canım doğum yaptıktan sonra tecrübeni paylaşırsan çok memnun olurum bende ilk defa devlette doğum yapmayı planlıyorum be aynı korkulara sahibim
Nergisssadyamn kesinlikle katiliyorum. Devletle özel kiyaslanamaz bile.tabi özel hastaneye göre değişir
KuzeyinAnnesi10 nesini gördünüz mesela 😱😱ayy korkunç şeyler hissediyorum
Cigdemkarslan amin teşekkürler evet hastaneden hastaneye degısıyor
ASE6154 nasıl yani devlette muayene olduğumuz doktorumuz mu sezeryana giriyor? Öyleyse çok mutlu olurum ben o an kim varsa o sezeryan yapıyor zannediyordum