Nergisssadyamn kesinlikle katiliyorum. Devletle özel kiyaslanamaz bile.tabi özel hastaneye göre değişir
Devlet hastanesinde sezeryan olan var mı ?:(
KuzeyinAnnesi10 nesini gördünüz mesela 😱😱ayy korkunç şeyler hissediyorum
Cigdemkarslan amin teşekkürler evet hastaneden hastaneye degısıyor
ASE6154 nasıl yani devlette muayene olduğumuz doktorumuz mu sezeryana giriyor? Öyleyse çok mutlu olurum ben o an kim varsa o sezeryan yapıyor zannediyordum
Aycandemett O kadar haklısın ki doktorun havasını anlarım insanı hayata tutunduruyor(yapmaması lazım onun da tabi ama kim olsa havalanır şimdi ) ama diğerlerine hiçbir şekil de anlam veremiyorum kendilerini yüksek makam da falan sanıyorlar heralde 🤣. Hastane işi mesleğini sevmeyen parası için yapanların yeri olmuş. Devletin bu kadar kötü olmasını fırsat bilen özel hastaneler de maalesef hemen hemen her hafta kafalarına göre zam yapıyor. Eski devlet hastanelerinin binaları kötüydü de çalışanları iyi di şimdi binalar iyi çalışanlar çok kötü. Umarım sağlık sistemi bir an önce düzelir
Çam ve sakura da olmuş doğum özel hastane kötü diyor sen gel benim şehrimdeki devlet Hastanesi’ne keşke her şehirdeki imkanlar aynı olsaydı… burda yüzümüze bakan yok randevu desen yok geçen bir iğne vurmak için ben devlet Hastanesi’nde 10 saat bekledim 10
teacher-mom21 Şunu da eklemek istiyorum. Biz hamileyiz bize Domuz gibi biri davranınca biz kötü hissedebiliyoruz . Hassasız ve bunu umursamıyorlar
KuzeyinAnnesi10 merhaba doktorunuz kim acaba? Bu kadar memnun kalmanıza sevindim zamanı geldiğinde bende oraya giderim
Esra_av12 bende çam sakuraya gidiyorum 3 sefer gittim doktorlar sürekli azarlama halinde ve acayip havalılar Boyle birsey ilk defa gördüm iki kağıt verip yolluyor hiç birseyde demiyolar zaten orda denk geldim doktorun annesi acayip görgülü ve zengin bir bayandı baya sohbett ettikten sonra kızının doktor olduğunu soyledi doktor bile hastane doktorlarıbdan şıkayetçiymiş annesine diyormuş herkes burnu havada hayatımda ilk defa gördüm yani onlar bile hissettilerse biz nasıl hisstmiyelim alttardı çoğu asistan ve okul okuyan stajyerler öğrenci evlerinde yaşıyorlar sanki bizden çok üstünmüş gibi davranıyorlar anlamadım gerçektende kadın öyle diyince bende fark ettim bunusalak salak salak espirileride var üstelik ama mecbur gidiyoruz özeller çok pahalı ama doğumu orda yapmam özelde yaparım diye düşünüyorum
Aysnremir23 Ayyy o hastane zaten berbat birşey benim görümcemede Corona zamanda nda 6 cm açıkla gitti ateşi var diye Seni sezeryana alıcz kinizde kovvitsiniz demişler şaka giib bir odaya koyup kızı orda bıraktılar en sonra imza atip çıktı özel hastane de normal yaptı doğumunu ve hiç bir şey de yoktu
Esra_av12 Bayrampaşa devlet hastanesine de gittim orda doktor bakıyor boş boş hiç birsey demenede. Yolluyorlar orayı hiç beğenmedim oraya göre sakura daha iyi tabikide
biryetmezikincisiolsuun Alper beydi doğuma mert hoca girdi demet hanımda çok iyi
Slc hiç biseyi olmayan bebeği sırf devletten para almak için kuveze koyan gördüm sizden kat kat fazla para almak için gereksiz tahliller yaptıran ücretleri şişirmeler gördüm bi serum 1.5 olur mu mesela o da şuan en kötü yerde o fiyat yani
Esra_av12 ben Ankara bilkent sehir hastanesinde oldum iyiki dediğim tek seçim diyebilirim özel hastaneden farksızdı benim için kontrollerime vs özel kliniklere de gittim ama şehir hastanesini gördükten sonra doğumu orda yapmaya karar verdim her şey çok hijyenik ve doktor hemşireler çok ilgililerdi bunu bilkent sehir hastanesi için konuşuyorum genelleme yapamam hangi sehirdesiniz bilmiyorum
ASE6154 benimki de sezeryan yani ilk doğumum sezeryan oldu .
ASE6154 yok hiç konuşmadım ama benim çatı dar olduğu için normal doğum olmadı . Herhalde riske atmaz doktorum
KuzeyinAnnesi10 bende bazı şeyler gördüm 😔