• Öneri
  • Anneleriniz doguma kaçinci haftada geldi

Mira_ll13 aynı şehirde yarım saat uzaklıktayız. Hastanede 2 gün Başımda kaldılar ablamlarla ama evde kayınvalidem ve kayinpederim olduğu için gelmediler. Kayinvalide kocamida odada yatirtmadi baska odada 🥺 ve ben 3. Gün yatak odasında yalniz başıma sezaryen dikişleriyle ve bebekle başbaşa kalınca anladım anneliğin ne olduğunu 😭

gencbir_anne neden kuzum kendi evinde daha rahat olmazmisin benide annem cagiriyo gel 40in burda ciksin diye ayni sekilde kaynanamda kaynanam eltimle bir yasiyor 3 bebesi onun basim kaldirmaz annemlerede gitmem esim bebegi özler en iyisi kendi eviim miss gibii

Mira_ll13 orda daha rahat olacağımı düşünüyorum hem bana hem bebeğe daha iyi bakılacaktır kayınvalidem gelemez çünkü evde 3 çocuğu eşi ve kaynanası var ben gideceğim o yüzden odamda hazır orda , kendi annemde o kadar rahat edebileceğimi düşünmüyorum

Mira_ll13 bebekle anne alışmalı birbirine dedi hadi onu koymadı kendide kalmadı o yataktan kalmak ölümdü 🥺 çok şükür 8 gün olduk 😏

Mira_ll13 hayır kardeşim yok ben tek çocugum aramızdan aile bağları güçlü değil diyelim annem kendini rahatını herkesten çok düşünen biri

Mira_ll13 tatıldeydı en son bn doğum yapcgm zman bz gel dememısız flan sacmalık tabıkı kaynanam geldı yıne o gelcek 😒

Mira_ll13 ilk dogumum da dogum oldu hastaneye geldi 25 gun durdu gtti Smdi doğumdan 1 gün önce gelcek 🤣🤣 40 m çıkana kadar durur insallah.sonra 5 yaşında bir kız ve 40 ı cikmis oglanimla yola devam