anneveikibebekli aaa neden cnm
Anneleriniz doguma kaçinci haftada geldi
prensesannesi_2227 annen niye gelmiyorki kuzm
Mira_ll13 doğumda eşim yanımda olacak annem bir hafta sonra gelecek eşim ilk anlaimizi birlikte yaşamak istedigini adapte olmak istediğini söyledi ikinci bebeğim zaten ilkinede kolay bakmıştım herkes anlayışla karşıladı
Mira_ll13 şuan gelsede yapacak birşey yok 3 hafta önce bendeydi zaten kardeşimin finalleri var onu bekliyor onuda alıp gelicek
Mira_ll13 gurbetteyim o yüzden
Mira_ll13 Annem o kadar uzakta ki anca 4-5 ay sonra bebeği görmeye gelir 😁
anneveikibebekli bende gurbetteyim kuzum ama 3 saat var aramizda annemlerle
LamiyaCetinkaya Allah senii nerde oturuyosunda kiz
mervemurat16 anladim kuzum saglik olsuun🌸
Gozdecaner kiz ben bunu desem böyle kimse gelmesin diye basta kendi annem olmak üzere küserler bana hhshah
Mira_ll13 Annem dahil bütün akrabalarım Azerbaycanda, ben İstanbul’da 🥲😁
Mira_ll13 ben yurt dışındayım annem Türkiye de
anneveikibebekli ahh kuzuum bende kendime uzuluyordum aileme uzagim diye 3 saatlik yolu büyütüyordum😅
Mira_ll13 misafir gibi geldi gitti sezeryan oldum kocam baktı ikinciyi olacağım yine o bakacak
LamiyaCetinkaya olsun kuzum ya sonucta eşinlesin sevdiginlesin bosver 🌻
Mira_ll13 Muhakkak tabi ❤️
Mira_ll13 ben doğumdan sonra kayınvalideme geçeceğim bana gelen giden olmayacak 🥰
Bebehlimmm kiz niye oyle yaptiki
Mira_ll13 aynı şehirde yarım saat uzaklıktayız. Hastanede 2 gün Başımda kaldılar ablamlarla ama evde kayınvalidem ve kayinpederim olduğu için gelmediler. Kayinvalide kocamida odada yatirtmadi baska odada 🥺 ve ben 3. Gün yatak odasında yalniz başıma sezaryen dikişleriyle ve bebekle başbaşa kalınca anladım anneliğin ne olduğunu 😭
gencbir_anne neden kuzum kendi evinde daha rahat olmazmisin benide annem cagiriyo gel 40in burda ciksin diye ayni sekilde kaynanamda kaynanam eltimle bir yasiyor 3 bebesi onun basim kaldirmaz annemlerede gitmem esim bebegi özler en iyisi kendi eviim miss gibii