Bebehlimmm kiz niye oyle yaptiki
Anneleriniz doguma kaçinci haftada geldi
Mira_ll13 aynı şehirde yarım saat uzaklıktayız. Hastanede 2 gün Başımda kaldılar ablamlarla ama evde kayınvalidem ve kayinpederim olduğu için gelmediler. Kayinvalide kocamida odada yatirtmadi baska odada 🥺 ve ben 3. Gün yatak odasında yalniz başıma sezaryen dikişleriyle ve bebekle başbaşa kalınca anladım anneliğin ne olduğunu 😭
gencbir_anne neden kuzum kendi evinde daha rahat olmazmisin benide annem cagiriyo gel 40in burda ciksin diye ayni sekilde kaynanamda kaynanam eltimle bir yasiyor 3 bebesi onun basim kaldirmaz annemlerede gitmem esim bebegi özler en iyisi kendi eviim miss gibii
Egemoms1303 niye yatirmadi aa öyle sey mi olur mus yaninda illaki biri olmali lohusa kadının
Mira_ll13 3 saat de hiç bir şey yok 😅
Mira_ll13 orda daha rahat olacağımı düşünüyorum hem bana hem bebeğe daha iyi bakılacaktır kayınvalidem gelemez çünkü evde 3 çocuğu eşi ve kaynanası var ben gideceğim o yüzden odamda hazır orda , kendi annemde o kadar rahat edebileceğimi düşünmüyorum
- Düzenlendi
gencbir_anne rahat edeceksin git kuzum tabiki
anneveikibebekli ay evet cok uzak yerler duyunca 3 saat hicbirsey miş
Mira_ll13 bebekle anne alışmalı birbirine dedi hadi onu koymadı kendide kalmadı o yataktan kalmak ölümdü 🥺 çok şükür 8 gün olduk 😏
Mira_ll13 kız yine gelcekler sonuçta sadece 1 hafta geçtikten sonra 🤣
Mira_ll13 hayır kardeşim yok ben tek çocugum aramızdan aile bağları güçlü değil diyelim annem kendini rahatını herkesten çok düşünen biri
Mira_ll13 tatıldeydı en son bn doğum yapcgm zman bz gel dememısız flan sacmalık tabıkı kaynanam geldı yıne o gelcek 😒
Mira_ll13 ilk dogumum da dogum oldu hastaneye geldi 25 gun durdu gtti Smdi doğumdan 1 gün önce gelcek 🤣🤣 40 m çıkana kadar durur insallah.sonra 5 yaşında bir kız ve 40 ı cikmis oglanimla yola devam