bbaby44 rahatlık bence ama lohusa pedi var ondan da alabilirsin ben normal düşündüğüm için ikisini de almayı düşünüyorum

scucer evet evet en guzelı 🥹 umarım çok güzel bir doğumunuz olur pedden de çok memnunum bır daha olsa aynısını yine alırım

bbaby44 merhaba 4 günlük lohusalığımla cevap vermek istedim :) doğumdan sonra bana hasta bezi sordular ben yok dedim kendileri hasta bezi taktı daha sonra 2. Gün ben normal ped kullanmaya başladım çok yoğun kanamam olmadı bence lazım olursa al :)

bbaby44 canım benim sezaryen oldu 2 paket aldım ama toplamda 3 tane kullandım, doktor pamuklu iç çamaşırı giy hava alsın kesik yeri, orkid kullan yeter dedi. Sezaryen olacaksan cidden gereksiz

bbaby44 evet pahalı ama bir kere alınack bişey buna rağmen yine almak istemiyorsanz normal ped götürün baktınz kanamanız çok bebek bezi takarsınz

normal adet kanaması ile alakası yok hele bide normal doğum yaparsan içinden resmen su geliyor gbi oluyor ben hasta bezi almıştım ilk kızımda tam rezillik tek basına takılmıyor ama depend kılot gbi giy değiştirince yanlardan yırt at kayma dahi olmuyormş sen işini garantiye al 1 paket depend al çantaya koy

bbaby44 Sezeryan doğum yaptım ve depend bence çok kurtarıcı 3-4 gün kullandım ve 10’lu paketi yetti. Pahalı evet ama ilk günler kanama oluyor kişiden kişiye değişse de ve sezeryan doğum olacaksa da bir kaç gün zor geçebiliyor dependi giymek çıkarırkende kenarından yırtıp atmak bana göre çok kurtarıcı. Sağlıcakla kavuşun ✨

bbaby44 evony hasta pedi var onlara bakın normal ped olmaz bence de iki doğum şeklinide yaşadım kanama fazla oluyor özellikle ilk gün normal ped kurtarmaz

bbaby44 mutlaka yanında bulundur bence çok işine yarar

bbaby44 şart değil ama aşırı rahat öyle kabada durmuyo giyince ilk bast abende almamıştım doğumdan sonra aldırdım iyikide almışım doğumdan çok geçmeden aşırı kötü bebeğimi bile kuacahima alamicak şekilde halsiz ve isal oldum 2 hastaneye gittim gece yarısı isal için o anda bile çok faydası oldu bence evde bulunması cok iyi

bbaby44 normal ped kanamayı taşımayabilir. İlla depend marka olmasına gerek yok. Mesane pedi diye alabilirsiniz can bebe markasınında var daha uygun sanırım.

İlk gün zaten 2 kere hasta bezi takmışlardı hastanede. Ondan sonra normal pede geçtim ben. Sızıntı falan da olmadı, regl kanaması gibiydi.

Ama herkesin aynı olmuyor. Sizin için gerekebilir belki. Burada ne yorum yapsak boş yani…

bbaby44 ben e bebekten aldım orada gayet uygun zaten 3-4 gün anca kullanıyorsun en azından ben öyle kullandım. Valla hala evde duruyor kalanları. Çok para vermeye gerek bazı şeyler abartı

bbaby44 şart değil tabi ama ben çok dua ettim kullanirkem yapana üretene satana ☺️ Ben çok tavsiye ederim. Karar sizin sonunda yine. Ped asla yetmez. Saat başı belki de daha sık gidip ped degistirmek zorunda kalabilirsiniz o halde

bbaby44 zaten 9 10 tane var içinde ne olur ne olmaz al hepsinin sen bilirsin yine de ama 1 gün için 4 5 tane yeterli olur

Xxxmelodi666 herkeste farklı oluyo demekkı bende sezeryan oldum ama gerçekten o parça düşme olayı falan çok oldu aşırı kanamam oldu

bbaby44 ben ilk doğumumda kullanmadım çok gerekli birşey değil bence 5 numara ped işinizi görür zaten o çok yoğun kanama bir kaç gün oluyor benım normal doğum du doktorum ped bile kullanma sargı bezınin içine pamuk köy demişti enfeksiyon kapmasın diye şimdi 33+4üm molpedin yeni çıkan pedi var arkası geniş oluyor ondan aldım

bbaby44 inanılmaz rahat bir şey bence. ben kanamam azaldığında bile rahat olduğu için bir süre daha kullanmaya devam ettim. normal ped işinizi görmez ilk günler