bbaby44 Uzun pedlerden bile alsan kesinlikle kurtarmaz, özellikle ilk 3-4 gece rahat edemezsin. Evet fiyatı biraz yüksek gibi ama 1 paket bile alsan en azından yoğun günleri atlatırsın, regl kanaması gibi düşünme

Guzelanne56 aynısı ebebekte satılıyor değil mi yanlış hatırlamıyorsam bundan bir paket almıştım yeterli gelmez diye de canped aldım

scucer e bebekte de satılıyor olması gerekıyor arkadaşımla aynı aralıkla doğum yaptık o gıttı e bebekten aldı bende rıskım vardı evden çıkamıyordum Trendyol üzerinden aldım kımıne yetiyor kımıne etmıyor ben 10 ar adetten ıkı paket bıtırdım sonra normal pede donebıldım bana yetmemıstı mesela bence ıkı paket alın garantı olsn en kötü kalanını regl döneminde kullanırsınız😃 Allah sağlıkla nasıp etsin kucagınıza almayı

poyrazin_annesi28 evet gevrekten çok iyi ben çok memnun kaldım ilk paketım bıttı ıkıncıye geçmek zorunda kaldım ben tek paket almıştım esımde eczaneden başka almış beni sonuncu aldığım perısan etmişti bı daha doğum yapsam ondan alırım tekrardan

bbaby44 paketi koyun dırek 24 saat en azından hastanede kalmanız gerekiyor kanama ilk gün aşırı yoğun oluyor ıcınızden resmen bı çocuk daha çıkar gıbı parça düşüyor halıyle o sekılde de ped aşırı rahatsız edıyor paketi koyun direk ben 2 gunde 10 taneyı bıtırmıstım

bbaby44 paketi koyun dırek 24 saat en azından hastanede kalmanız gerekiyor kanama ilk gün aşırı yoğun oluyor ıcınızden resmen bı çocuk daha çıkar gıbı parça düşüyor halıyle o sekılde de ped aşırı rahatsız edıyor paketi koyun direk ben 2 gunde 10 taneyı bıtırmıstım

Guzelanne56 amin teşekkürler 🤭 rastgele almıştım iyi bari ise yariyormus ağırlaşmadan gidip birpaket daha alayim nolur nolmaz 🥲

bbaby44 rahatlık bence ama lohusa pedi var ondan da alabilirsin ben normal düşündüğüm için ikisini de almayı düşünüyorum

scucer evet evet en guzelı 🥹 umarım çok güzel bir doğumunuz olur pedden de çok memnunum bır daha olsa aynısını yine alırım

bbaby44 merhaba 4 günlük lohusalığımla cevap vermek istedim :) doğumdan sonra bana hasta bezi sordular ben yok dedim kendileri hasta bezi taktı daha sonra 2. Gün ben normal ped kullanmaya başladım çok yoğun kanamam olmadı bence lazım olursa al :)

bbaby44 canım benim sezaryen oldu 2 paket aldım ama toplamda 3 tane kullandım, doktor pamuklu iç çamaşırı giy hava alsın kesik yeri, orkid kullan yeter dedi. Sezaryen olacaksan cidden gereksiz

bbaby44 evet pahalı ama bir kere alınack bişey buna rağmen yine almak istemiyorsanz normal ped götürün baktınz kanamanız çok bebek bezi takarsınz

normal adet kanaması ile alakası yok hele bide normal doğum yaparsan içinden resmen su geliyor gbi oluyor ben hasta bezi almıştım ilk kızımda tam rezillik tek basına takılmıyor ama depend kılot gbi giy değiştirince yanlardan yırt at kayma dahi olmuyormş sen işini garantiye al 1 paket depend al çantaya koy

bbaby44 Sezeryan doğum yaptım ve depend bence çok kurtarıcı 3-4 gün kullandım ve 10’lu paketi yetti. Pahalı evet ama ilk günler kanama oluyor kişiden kişiye değişse de ve sezeryan doğum olacaksa da bir kaç gün zor geçebiliyor dependi giymek çıkarırkende kenarından yırtıp atmak bana göre çok kurtarıcı. Sağlıcakla kavuşun ✨