İlk gün zaten 2 kere hasta bezi takmışlardı hastanede. Ondan sonra normal pede geçtim ben. Sızıntı falan da olmadı, regl kanaması gibiydi.
Ama herkesin aynı olmuyor. Sizin için gerekebilir belki. Burada ne yorum yapsak boş yani…
İlk gün zaten 2 kere hasta bezi takmışlardı hastanede. Ondan sonra normal pede geçtim ben. Sızıntı falan da olmadı, regl kanaması gibiydi.
Ama herkesin aynı olmuyor. Sizin için gerekebilir belki. Burada ne yorum yapsak boş yani…
bbaby44 ben e bebekten aldım orada gayet uygun zaten 3-4 gün anca kullanıyorsun en azından ben öyle kullandım. Valla hala evde duruyor kalanları. Çok para vermeye gerek bazı şeyler abartı
Xxxmelodi666 herkeste farklı oluyo demekkı bende sezeryan oldum ama gerçekten o parça düşme olayı falan çok oldu aşırı kanamam oldu
bbaby44 ben ilk doğumumda kullanmadım çok gerekli birşey değil bence 5 numara ped işinizi görür zaten o çok yoğun kanama bir kaç gün oluyor benım normal doğum du doktorum ped bile kullanma sargı bezınin içine pamuk köy demişti enfeksiyon kapmasın diye şimdi 33+4üm molpedin yeni çıkan pedi var arkası geniş oluyor ondan aldım
bbaby44 inanılmaz rahat bir şey bence. ben kanamam azaldığında bile rahat olduğu için bir süre daha kullanmaya devam ettim. normal ped işinizi görmez ilk günler
bbaby44 ben yanıma aldım ama hiç kullanmadım
bbaby44 ben 5 tane koydum yeterli oldu, ama yine de sık sık değiştirmeniz gerekebilir ilk gün olduğu için. Fazla olsun da eksik olmasın 🦋
ZeynepAsya1 işte belki sizinde kanama yogun olmadi burda cok yogun kanamadan bahsediyorlar eger boyle olursak iş gormez ped dedikleri gibi