Doğumdan sonra yoğun kanama oluyor mu yani ped işimizi görmez mi.. çok kaba bu depend ve gereksiz pahalı geldi
Depend şart mı ?
bbaby44 2 kez normal doğum yaptım çok yoğun kanamam oldu için kurtarıcı olmuştu benim için
bbaby44 kanama kişiden kişiye değişiyor ben dependi ilk üç dört gün kullandım çünkü külot giyebilecek durumda değildim dikişlerimin ağrısından eğilip kalkamıyordum sürekli pedi kontrol edemezdim o yüzden depend çok kullanışlı olmuştu ama bir kaç gün sonra normale dönmeye başladığımda hiç kullanmadım kanamam yok denecek kadar azdı normal pede bile gerek kalmadı
anneveikibebekli yani kalın olan gece pedleri iş görmez mi o kanamaya
bbaby44 Ben ilk doğumumda depend aldım çöpe attım kullanamadığım için. En güzeli hasta bezi. Hele de sezaryen olduysanız.
bbaby44 görmedi benimkini maalesef ama kişiden kişiye değişiyor tabiki
Yaprakdokumuseverr hasta bezi kullanimi daha zor olur ama
bbaby44 ben depend kullanmadım hasta bezi kullandım büyük kalın olanlardan normal ped kullanmayı dusunmeyın bence ilk üç beş gün yoğun kanama oluyor lavobada lönk diye bısey düşüyor hatta ben bebegın esını ıcerıde unuttular sandım aklım çıktı meğerse normalmıs ağrı sızı olmuyor korkmayın ama ben lavobaya gıtmeseydım lohusa pedı olmasına rağmen her yerım kan içinde olurdu lohusa pedlerı fıyat olarak çok uygun bır ped fıyatı kadar trendyoldan bulursunuz
bbaby44 yok aksine cırtcırtlı olduğu için eğilmeden ayakta çok kolay takıp çıkartabildim.
bbaby44 Abartı ve şişirilmiş bı ürün olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de sürekli fiyatı artıyor abartı bı şekilde. Hatta stoklar bile tükeniyor. Ben e bebekten lohusa pedi almıştım. 10lu oluyor. Kalın yumusacik uzun bişey. 5 tanesini anca kullandım. Diğer gün normal gece pedine geçmiştim. Şükür hiç sorun yaşamadım sızma vs
bbaby44 fiyatı bıraz fazla evet ama aşırı kurtarıcı ilk doğumumda 1 paket aldım ama nasip olursa 2. De 2 paket alırım hatta hasta bezi de denedim haşır haşır ses çıkarıyor hiç rahat gelmedi kanama da fazla oluyor ilk günler depend taşırmıyor hiç ekstra iç çamaşırı giymene gerek kalmıyor ped asla yetmez normal adet zamanı bile taşırıyor sürekli değiştirmek zor gelir bence en azından 1 paket alın derim sonra ihtiyaca göre bakarsınız duruma
Guzelanne56
Hasta bezi nasıl oluyor canım şu kilot gibi giyinenler mi
bbaby44 Uzun pedlerden bile alsan kesinlikle kurtarmaz, özellikle ilk 3-4 gece rahat edemezsin. Evet fiyatı biraz yüksek gibi ama 1 paket bile alsan en azından yoğun günleri atlatırsın, regl kanaması gibi düşünme
Guzelanne56
Ben normal adet kanaması gibi sanıyordum
Teşekkür ederim canım bundan da bakarım 🌸🌸
Guzelanne56 aynısı ebebekte satılıyor değil mi yanlış hatırlamıyorsam bundan bir paket almıştım yeterli gelmez diye de canped aldım
scucer e bebekte de satılıyor olması gerekıyor arkadaşımla aynı aralıkla doğum yaptık o gıttı e bebekten aldı bende rıskım vardı evden çıkamıyordum Trendyol üzerinden aldım kımıne yetiyor kımıne etmıyor ben 10 ar adetten ıkı paket bıtırdım sonra normal pede donebıldım bana yetmemıstı mesela bence ıkı paket alın garantı olsn en kötü kalanını regl döneminde kullanırsınız😃 Allah sağlıkla nasıp etsin kucagınıza almayı
- Düzenlendi
Guzelanne56 Yes ben de bundan kullandım çok memnun kalmıştım. Yumuşacık hiç rahatsız etmiyo
LamiyaCetinkaya peki hastane cantasina kac tane koymak gerekir bundan