Benımde erkek ve benımle birlikte 3 tanıdıgımında erkek sanırım erkek senesi
Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?
Nur5892 çin takviminde ne gözüküyor
Doğuma son 8 günüm kaldı tabi belli olmaz akşam sabah gelebilirde çokta daraldim Ama oğluşum olacak bence bu yıl oğlan yılı herkes sağlıcakla alsın kucağına 😘🤲
suzan_26
Benim de ilki oğlan ikinciyi kız istiyorum
Tabi önce sağlıklı olsun ama gönlüm kızdan yana 🙂Cuma günü cinsiyeti öğreneceğim
Doğumum Haziranda yorumlara baktım haziranda doğuracaklar hep kız 🤲🏻😁
2_erkek_annesi inşallah Rabbım gönlünüze göre verir iki erkekten sonra harika geliyor heyecanı çok guzel
suzan_26 evet ama bu gerçek bazı kadınların davranışı mizacı çok erkek annesi tipinde oluyor bazı kadınlarında koz annesi tipinde oluyor yani tip olarka tahmin yapıp doğru çıkarttığım çok oldu .. farklı bişi şuramı o hissiyatım bilmyorm mesela bazen önüme cinsiyet videoları gleiyor önce annesine babasına bakıyorum diyorum bunun kızı olur veya oğlu olur 🤣çıkıyor
Asyaeylul2816 Ay ben kız annesi olmak istiyorum 😂 nasip ya ben inanmıyorum valla dış görünüşle kız veya erkek annesi olunacağının anlaşıldığını çünkü 4 hamilelik yaşadım hepsinde tipim kaydı bir oğlum var diğer 2 tane düşük bu bebekte daha cinsiyet belli değil o zaman her seferinde erkek çocuğa mı hamileydim 😂 sanmam
suzan_26 amiiin
suzan_26 benim de Bir kızım var bir oğlum olsun istiyorum 7 haftalık hamileyim bende cinsiyetini çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsunlar