Bence kızı olanların kızı oğlu olanların oğlu oluyor🤣🤣şahsen benim ikinci ve oğlan ikisi.duydugum herkesin aynı durum kızı varsa kızı oluyor 😁
Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?
suzan_26 ahahha allahım gönlümüzdeki neyse onu sağlıcakla nasip etsin bizlere 🥰🙏🏻
beyzzsenturkk Yapma etme diyorum 😂 şaka maka bir yana sağlıkla gelsinler hepsi 🤲🏻🫶🏻
suzan_26 erkek senesi 😂💞 bizde kız çok istedik ilk hamileliğim ama cinsiyetimiz erkek sağlık saatli olsunda gerisi önemli değil 🙏😂
bence kız senesi kimseden erkek duymuyorum 😂
- Düzenlendi
suzan_26 benim gittiğim hastanede bende dahil yüzde 90 i erkekti🤣🤣🤣
2prensesannesiiii Amin inşallah 🫶🏻🤲🏻
suzan_26 ben doğurmiyim de kim doğurursa doğursun 😂😂
Hemsire2727 Sağlıkla gelsin tabi bir umut belki bu sene erkek senesiyse benim tersi kız olur 😂
MadameNoire Hadi canım o %10 luk ta belki ben olurum kız annesi 😂
beyzzsenturkk Ya neden öyle dedin 😂
suzan_26 1 tane 1 yaş kızın sendromlarıyla uğraşıyorum 2.nin gaz dönemine şu an giremem 😂😂
beyzzsenturkk Ya evet benim annemde hep öyle diyor kız diye diye ölüyorum inşallah olur ama çok gazlı olur kız çocukları diyor nasip olsunda çekerim napim 😂
suzan_26 çok cilveeeli çok nazlııııı oluyorlar dersin ki bu kızsa ben neymişim bir baba hayranlığı aşkı var yemin ederim onun hizmetçisi gibiyim ben yoğuuummm ana yookk varsa yoksa babaa baba 3 günlüğüne memlekete gitti eşim tek duyduğum kelime bababababababa vallahi başım çatladı ama en güzel yanı süslü püslü giydiriyosun hanım hanımcık çıtı pıtı kücük bi kız of çok seviyorum