• Gebelik
  • Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?

Bence kızı olanların kızı oğlu olanların oğlu oluyor🤣🤣şahsen benim ikinci ve oğlan ikisi.duydugum herkesin aynı durum kızı varsa kızı oluyor 😁

1palyaco Ay teşekkür ederim inşallah zaten benim oğlumda kız senesiydi erkek oldu belki bu sefer de ters olur diye umut ediyorum 🫣☺️

suzan_26 erkek senesi 😂💞 bizde kız çok istedik ilk hamileliğim ama cinsiyetimiz erkek sağlık saatli olsunda gerisi önemli değil 🙏😂

Hemsire2727 Sağlıkla gelsin tabi bir umut belki bu sene erkek senesiyse benim tersi kız olur 😂

suzan_26 1 tane 1 yaş kızın sendromlarıyla uğraşıyorum 2.nin gaz dönemine şu an giremem 😂😂

beyzzsenturkk Ya evet benim annemde hep öyle diyor kız diye diye ölüyorum inşallah olur ama çok gazlı olur kız çocukları diyor nasip olsunda çekerim napim 😂

suzan_26 çok cilveeeli çok nazlııııı oluyorlar dersin ki bu kızsa ben neymişim bir baba hayranlığı aşkı var yemin ederim onun hizmetçisi gibiyim ben yoğuuummm ana yookk varsa yoksa babaa baba 3 günlüğüne memlekete gitti eşim tek duyduğum kelime bababababababa vallahi başım çatladı ama en güzel yanı süslü püslü giydiriyosun hanım hanımcık çıtı pıtı kücük bi kız of çok seviyorum

@suzan_26 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin 🙏🏻 ilk çocuğum erkek şimdi nasipse doğum nisan ayında Kız bebiş geliyor 🌸