• Öneri
  • Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız

emirasafMom benim için en önemlisi banyo tuvalettir. Banyo tuvalet pisse diğer yerler hayli hayli pistir 😬

Ben gideceğim zaman illa ki evini temizlerde ben çağırdığımda kapidan girerken ayakkabısını çıkarıp yere basıyorsa benim icin bitmistir 😅

emirasafMom
    Ev havalandırıp havalandırmamasından
    Mutfak temizliğinden
    Oturup kalkmasından
    Kendi üst baş özellikle saçlarından
    Ve tabi banyo temizliği.

3numara öyle olmalı zaten ben kızlarımın kıyafetlerini bile asla kendi kıyafetlerimize katmıyorum ☺️

emirasafMom Evet arkadaşlar hepiniz çok temizsiniz en iyisi sizsiniz sizi tebrik ediyoruz. Erkekler ben daha az iş yapıyorum daha sert erkeğim diye övünürken siz kendinizi paralayın yetmesin başka kadınları da o temiz bu değil diye çekiştirin. Hemcinslerimin hayatlarının bu olması beni gerçekten çok üzüyor. İnşallah kızlarınız varsa onları iyi yetiştirip kimseye muhtaç olmayan, yargılamayan, temizlik dışında da yapacağı işlerle vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirirsiniz.

Yani herkesin temizlik anlayışı farklı tabiki biz kadınlar temiz evde kahve içmeyi dinlenmeyi seviyoruz genelde vakit zaman olsa her kadınının devamlı toplu kalır evi önemli olan o evin dağılması sağlıklı bir ev ortamında o ev dağılır sonra toparlanır yine ama benim en dikkat ettiğim şey kendim de dahil hiç sevmem kökten keserim tırnakların uzun olmaması hijyen açısından kendi tırnaklarım bile azcık uzasa midem bulanıyor

Siz bunları buraya yazıyorsunuz ve bunları okuyup da yapamayan(vakti olmayan/sağlık sorunu olan) insanlar kendini pis hissedip üzülüyor sayenizde. Ne kadar saçma sapan şeyler ya belli ki vaktiniz çok ki bu tür şeyleri takıyorsunuz kafaya en temiz sizsiniz bravo. Allah herkese kalp temizliği versin cidden

Buz dolabı temiz olacak bence bide camlar dağınık insan asla temiz değildir bide tırnakları kısa olacak.

emirasafMom yemek yaparken tirnaklari uzun mu uzunsa eldiven takiyo mu ellerini yemek yaparken kac kez yikiyo benim icin daginiklik pis sayilmiyo ama eller cok onemli yemek yaptigin ortam cok onemli

esmayb35 ayy ne alaka Allah aşkına yapan da kendine yapar yapmayanda kendine. Temizlik imandan gelir.derli toplu olmak evini temiz tutmak ta insanın içinde olan bisey. Bi tanıdığım var gayet vakti var eli ayağı tutuyor gencecik 28 yaşında 2 çocuğu var ikisi de okula.gidiyor tüm gün evde boş vakti de çok ama.gel Gör leş gibi evi dağınık kirli bu insanın yapısıyla ilgili bisey temzlk sadece ev ile anlatılmaz. En başta kişisel temzliklede başlar. Benm 5 yasnda cocugm var evde tüm gün 34 haftalkta hamileyim zorlanmama rağmen yapıyorm. Evime kim geliyor hiç kimse ama ben yerde Bi pislik toz görünce dayanamıyorum yapiyorum elalem için degil kendi sagligmz hijyenimz için yapıyoruz.

emirasafMom riskim vardı 3 ay hiç kalkmadım yattım kız kardeşim kaldı sağolsun işimi herşeyimi yapıyordu ama düZen elden gitmişti 😂😂 içten içe krizler geçiriyodum şükür biraz ayaklandım en azından işlerimi düzenli yapabiliyorum