Bakalım aynı olanlar varmı varsa tanışsın, 🥰😅🙈
Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız
Ocagından, halısın dan evin kokmamasın dan, tuvaletin temizliginden..
emirasafMom çamaşır asmasından arada dışarı çıkınca asılı çamaşırlara bakarım nasıl yıkayıp asmışlar diye 🫣
emirasafMom evine oturmaya giderken beyaz çorap giyerek 🤣🤣🤣🤣🤣 nettttt
emirasafMom ellerinden,cildinin temiz olup olmamasından,evinin temiz olmasından (dağınıklık olabilir ama temiz titiz olmak başka),kokusundan,yemek yeme şeklinden
mervemurat16 hiç sevmiyorum çamaşır asmasını o yüzden kurutmaya atıyorum 😂
cansugunes0210 aynen 🙈
mervemurat16 çamaşırları boyuna ve düzenine göre asan ben bunu beğendi🙈
kesinlikle banyo temizliği. her yer pis olsun ama banyoda kıl, lekeli klozet kullanılmış jilet gördüğüm an su bile içemem elinden
emirasafMom kapının önü ilk dikkatimi çeker
Hersey bi yana, çünkü ben evine misafirliğe gidiyorsam illa temizlik yapacaktır.
Ama ben evime çağırırım oturmaya, öncelikle çocuğu varsa ona dikkat ederim. Çocuk saldım çayıra hesabı yitip içip elini her yere sürer ve anne de buna bisey demezse işte orda notunu kesinkes veririm
emirasafMom
Benim çok temiz diye geçinen bir tanıdığımın yere bir şey dökülünce bezle silip aynı bezle tezgahı sildiğine dikkat etmiştim
Ben banyo tuvalet bir de evin kokusundan temizliğine bakarım
ElifKarata bu Sanki eskilerde kız istemeye giden kayınvalideler gibi 😂🤲😂
mervemurat16 Hahaha Bunuda ilk defa duyuyorum 😂 Temizliğe takıntılıyımdır annemden kaynaklı ama çamaşır asmasını bilmem. Çünkü Hayatım boyunca hep çalıştım çamaşırlara bir kere olsun elimi sürmedim. Evlenince mecbur ben yapıyorum ama yamuk yumuk asıyorum bir türlü beceremiyorum 😂😂 Bence sizin dediğiniz o teori herzaman olmayabilir yaaa kendim asmayı bilmiyorum ya hemen bi üstüme alındım hahahahah
Adenala aynen kaynanam 4 aydır benle sanki gelmiş geleli evim pis kokuyor gibi geliyor 😔
emirasafMom
Evin girişinden anlarım ayakkabılar dağınık mı kapı önü çamurlu mu aslan yattığı yerden belli olur
Kedim olmasına rağmen üstelik hamileyim evim çiçek gibidir biraz da annemden ninemden öyle gördüm onun da etkisi var
Ve ev kokusuna inanıyorum ben temiz ev ferah kokuyor
3438FG bende bilmiyordum ama annemden görürdüm arada gelir oda çamaşır asmama bakar bazıları paldır küldür atıyor çamaşırları😄 bizde anneden kıza geçen bir problem oldu bu bide çamaşır asmadan önce koklarım yumuşatıcı kokuyormu diye psikolojik tedavi görmem gerektiğini düşünüyorum artık😄😄
Dolap içlerinden, tuvalet temizliğinden ve kesinlikle mutfak temizliği (sıçrayan yağların kalıntısı vs.)
emirasafMom düZen varsa temizdirde düzen yoksa heryer karışıksa kirlidirde 🤷♀️